Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W obronie sądów
~~ niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 20:23
~~Hephywatyzacja napisał(a): Jeśli uwazasz że wybory można fałszowac na poziomie sądów, to wybacz, nie masz pojęcia o czym mówisz.

Wybaczam!!Przypomnij mi kto zatwierdza wynik wyborów??:)
Podpowiem, pierwsza literka to "S":)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hephywatyzacja niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 20:30
~~ napisał(a):
~~Hephywatyzacja napisał(a): Jeśli uwazasz że wybory można fałszowac na poziomie sądów, to wybacz, nie masz pojęcia o czym mówisz.

Wybaczam!!Przypomnij mi kto zatwierdza wynik wyborów??:)
Podpowiem, pierwsza literka to "S":)

Oczywiście, że tak. Tylko na podstawie czego SN miałby orzec nieważność wyborów? Decyzja SN jest konsekwencją uzasadnionych protestów wyborczych, a te są zawsze. Od skali (liczby) tych protestów zależy decyzja SN. Powtarzam: w komisji wyborczej są obecni czlonkowie wszystkich komitetów wyborczych, do tego są mężowie zaufania (również ze wszystkich opcji wyborczych)zy patrzą na ręce i mogą być w komisji aż do jej zamknięcia i wysłania protokołu, który jest również na dyskach. Protokoły mogą być kopiowane itp... Powiedz gdzie i z jakiego powodu SN miałby nie uznać wyborów? Gdzie jest ten moment? i skala?
~~Nadzwyczajna kasta... niezalogowany
19 grudnia 2017r. o 8:18
Irena Kamińska sędzia Naczelnego Sądu Administracyjnego: "Ja całe życie broniłam sędziów. Uważam, że to jest zupełnie nadzwyczajna kasta ludzi. I myślę, że prosze państwa damy rade".
Portal: niezależna.pl podaje:
"Sad uniewinnil prokuratora, który wziął ponad ćwierć miliona złotych łapówki. Dalej pobiera tez pensje ponad 5 tysięcy złotych miesięcznie". Więcej w Do Rzeczy.

"I takie coś popierać ze świeczka?" dziwi sie internauta.

"Pytacie kto wyznaczyl Igora Tuleje?...
Otóż Przewodniczący Wydziału Sędzia Wojciech Małek. Ten sam, co uniewinnil kata Trójmiasta Stanisława Kościolka z zarzutu przyczynienia się do masakry robotników na Wybrzeżu w grudniu 70".
Portal: niezależna.pl
Oraz codzienne komentarze w najlepszej obiektywnej telewizji internetowej idzpodprad - od godziny 13. Do odtworzenia wszystkie odcinki w innym terminie.
Jeśli chcesz być dobrze zorientowany, bez manipulacji - uwierz, to najlepsze źródło na chwilę obecną.
Pięknego dnia życzę.

~~Jaki Pan taki kram... niezalogowany
19 grudnia 2017r. o 8:50
Żenada Prezes Sądu Najwyższego Małgorzaty Gersdorf:-
"To nie byla świeczka, ale wkład, ja stałam a nie chodziłam, poza tym było ciemno".
Więcej o apolitycznosci blog matkakurka.
~~hujowe państwo pis niezalogowany
19 grudnia 2017r. o 9:03
https://www.tvn24.pl/rada-wydzialu-prawa-uj-apeluje-do-prezydenta,799719,s.html

ci mądrzejsi są za veto
~~Do:Pana Kazimierza Marczewskiego niezalogowany
19 grudnia 2017r. o 9:22
Wskazuje Panu palcem na "dziwna mowe" - to Pana nie razi!, jest w poprzednim wpisie, w rubryce autor?
I Pan to od dawna toleruje!!! Mimo zwracanych uwag. Dziwie się ludziom oraz urzędnikom, że dają zarabiać temu portalowi, którzy jawnie przyzwala na mowę nienawiści i wulgaryzmy.
Czy to pisze Pan, Pański syn emem, czy może opłacany troll? Pytam o to wielokrotnie.
Bo ze to się Panu podoba to pewne!!!
A więc pisanie w sprawie "obrony" sądów, że to "dziwna mowa" proszę sobie darować. Traci na kilometr obłuda i hipokryzja.

1
emem
19 grudnia 2017r. o 9:58
Panie Anonimie,

Bolec.Info daje mozliwosc wypowiadania sie tutaj ludziom w sposob wolny, nieskrepowany. I nie zamierzamy tego zmienic.
Raz jeszcze powtarzam - jezeli polityk na forum paralementu moze obrazic ludzi wyzywajac ich od kanali i mordercow a prokuratura nie dopatruje sie tutaj zadnych zlych rzeczy, to tym bardziej nie moze obrazac pare slow na lokalnym portalu internetowym.
Prosze zatem nie stosowac podwojnych standardow. Gdy uslysze od Pana, ze potepia pan takich politykow jak Kaczynski, Pawłowicz, Tarczyński (w innych partiach tez pewnie paru sie znajdzie), ktorzy w sposob chamski wrazaja sie o spoleczenstwie, to wtedy bedzie Pan partnerem do dyskusji. Poki co zostawiam Pana Anonima samego na tym forum.

Pozdr,
emem

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Bolczyk niezalogowany
19 grudnia 2017r. o 10:11
"Gdy uslysze od Pana, ze potepia pan takich polityków , ktorzy w sposob chamski wrazaja sie o spoleczenstwie, to wtedy bedzie Pan partnerem do dyskusji"
Gdyby Pan redaktor w powyższy sposób ujął sprawę to byłbym przekonany , że jest niezależny.Inaczej to można odbierać różnie . Człowiek uczy się całe życie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza