Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W obronie sądów
~~ niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 17:28
Chamy z pisu. Tchórze ze swoją łajzą na czele muszą zagrabić sądy żeby fałszowac legalnie wybory.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hephywatyzacja niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 17:51
~~ napisał(a): Chamy z pisu. Tchórze ze swoją łajzą na czele muszą zagrabić sądy żeby fałszowac legalnie wybory.

Przypomnij sobie ilu sądziów sympatyków PO siedziało w Trybunale, a potem szczekaj. A jak bardzo się sędziowie kochają z PO to masz tutaj...
Już rządziliście, wystarczy. Ludzie mają was dość, spójrz na sondaże

~~muszą niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 17:53
zrekonstruować,aby POzbyć się takich tulei np.i tych na telefon i tych co POtajemnie ustalają z POlitykami wyroki.
~~ niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 18:12
~~Hephywatyzacja napisał(a): Już rządziliście, wystarczy.

Prawda, rządzili ale to nie znaczy , że sądy mają być zależne od PISdzielców a jak wrócą do władzy i zaczną robić z sądami to samo, to napiszę , że sądy nie mogą być zależne od POpaprańców!:)

18 grudnia 2017r. o 18:19
~~ napisał(a):
~~Hephywatyzacja napisał(a): Już rządziliście, wystarczy.

Prawda, rządzili ale to nie znaczy , że sądy mają być zależne od PISdzielców a jak wrócą do władzy i zaczną robić z sądami to samo, to napiszę , że sądy nie mogą być zależne od POpaprańców!:)

Jakoś nie przypominam sobie żebyś miauczał kiedy PO miała większość w TK, albo kiedy sędzia był na telefon, albo kiedy chodzili pod rękę jak z video powyżej.
~~ niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 18:37
~~Hephywatyzacja napisał(a): Jakoś nie przypominam sobie żebyś miauczał kiedy PO miała większość w TK, albo kiedy sędzia był na telefon, albo kiedy chodzili pod rękę jak z video powyżej.

Nie przypominam sobie , żebyś ty wtedy kwiczał!:)
18 grudnia 2017r. o 18:43
~~ napisał(a):
~~Hephywatyzacja napisał(a): Jakoś nie przypominam sobie żebyś miauczał kiedy PO miała większość w TK, albo kiedy sędzia był na telefon, albo kiedy chodzili pod rękę jak z video powyżej.

Bp kwiczą pipy, a ja takie problemy rozwiązuję przy pomocy karty do głosowania.
~~ niezalogowany
18 grudnia 2017r. o 18:52
~~Hephywatyzacja napisał(a):
~~ napisał(a):

Bp kwiczą pipy, a ja takie problemy rozwiązuję przy pomocy karty do głosowania.

Ja nie jestem bierny i od razu wyrażam swoje zdanie bo za cztery lata może być nieistotny mój udział w wyborach, o których wyniku zdecyduje zależny od władzy sąd!:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza