Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

życzenia świąteczne od Falco

2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2017r. o 19:38
zacytujesz coś z tych moich ''chamskich '' wpisów czy tylko piszesz bo natura dała ci ten dar ..jedyny zresztą i nabyty w trudach ...
ja prawdziwie chamskich wpisów mogę tu wkleić całkiem sporo ...

chciałem ci przypomnieć oszołomie - ;) - że według statystyk kościelnych 94 % obywateli tego kraju to katolicy -w tym ja ...hahaha
więc z dużą dozą prawdopodobieństwa pisząc ''katolik'' właśnie na niego trafiam ...
a ty?...czyżbyś nim nie był?
:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 grudnia 2017r. o 19:41
Jak zwykle falco chciał dobrze, a został "zaorany" :)
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2017r. o 19:45
Przemek :)
czyżbyś stał się ''utopistą ''?
pamiętasz co się tu działo jak dzieciaki chciały się pobawić w Helloween ?
8 marca im przeszkadza ale Walentynki już nie ...
a przecież chodzi tu o zwykłą zabawę ...
taką samą jak kolendowaniem z aniołem a w asyście diabła i śmierci ...;)
tu szukaj hipokryzji i o takiej pisz ...

~~ niezalogowany
23 grudnia 2017r. o 19:54
falco napisał(a): zacytujesz coś z tych moich ''chamskich '' wpisów czy tylko piszesz bo natura dała ci ten dar ..jedyny zresztą i nabyty w trudach ...
ja prawdziwie chamskich wpisów mogę tu wkleić całkiem sporo ...

chciałem ci przypomnieć oszołomie - ;) - że według statystyk kościelnych 94 % obywateli tego kraju to katolicy -w tym ja ...hahaha
więc z dużą dozą prawdopodobieństwa pisząc ''katolik'' właśnie na niego trafiam ...
a ty?...czyżbyś nim nie był?
:)

Według jakich statystyk? Gdzie jakieś źródło? To są te same statystyki, które podawały, że po 2 latach rządu Pis-u jednak większość jest za połowcami? To na przykładzie bolesławca sobie menelu, betoniarzu popatrz ile są warte te twoje ,,statystyki". Na prawie 50 tys. miasto protestuje i uświnia swoimi świeczkami chodnik około 20 osób. No za krec ista większość.
A ja w żadnym poście nie napisałem, że jestem katolikiem, żydem, czy muzułmaninem, więc sobie wróbelku nie dopowiadaj, bo tępa gawedź ci przytakuje, ale to tylko ta część tak samo inteligentna jak ty. Więc z okazji jakiś tam świąt fujara ci w dupę. nara

Zastosowana autokorekta

670
ramaj
23 grudnia 2017r. o 19:57
Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.Trzymaj tak dalej.
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2017r. o 20:02
sorki ramaj :)
zapomniałem o Tobie
dzięki za życzenia ''wesołych '' bo te już są ...;)

Nowy Rok ?
a temu to poświęcę oddzielny temat :]
ale już teraz dziękuję :)

~~jureq niezalogowany
23 grudnia 2017r. o 20:30
falco, mokrego dyngusa! trzymaj się!
~~ niezalogowany
23 grudnia 2017r. o 20:30
Myślę, że Bolesławiecki Pis powinien ufundować falco pomnik, tyle co on zrobił dla pisu to chyba nikt tutaj nie zrobił ..
Miałem jak zwykle olać wybory, ale teraz trzeba będzie wrócić i zagłosować na pis, dzięki falco zyskają mój głos. Wezmę ze sobą jeszcze 6 osób i oni też są mocno za pisem dzięki falco. Rób tak dalej, musimy uzyskać większość konstytucyjną.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza