Kazimierz Marczewski napisał(a): Obserwując dyskusję, nie rozumiem dlaczego niektórzy nie potrafią docenić młodej osoby z naszego regionu, która z małej miejscowości Nowa, potrafiła po ukończeniu wielu zagranicznych uczelni dość do europejskiego poziomu dziennikarstwa i być profesjonalnym pracownikiem w tej branży, wykonującym swoją pracę z wielką pasją i zapałem, pozostawiając w tej chwili swoje osobiste życie nieco na boku. Tego typu kariery robią ludzie, którzy są niezwykle zdolni i ambitni. Pani Anna uczyła się w I Liceum Ogólnokształcącym w Bolesławcu a praktykę miała w lokalnych mediach.
Powinniśmy się cieszyć, że ta młoda osoba doszła tak daleko, kolejny cel jaki sobie postawiła to praca w BBC. To jest kolejne jej marzenie. Życzę jej aby się spełniło. Jeszcze raz podkreślam to młoda, wybitna dziennikarka, reporterka. Promująca mieszkańców powiatu bolesławieckiego i przede wszystkim I Liceum Ogólnokształcące w Bolesławcu. Z tej szkoły wyszło mnóstwo wybitnych młodych ludzi i zrobiło zawrotne kariery.
Przeczytajcie ten wywiad spokojnie jeszcze raz. Warto.
Pozdrawiam
~~idolka napisał(a): Moim zdaniem,negatywne wypowiedzi,są od ludzi,zakompleksionych, którzy zazdroszczą,nie mają celu w życiu,siedzą przed komputerem i się wyżywają,bo nie potrafią nic innego.Swoją osobowością,reprezentują słabą wartość intelektualną.Pani Aniu,jest Pani wspaniałą osobą,wspaniałą dziennikarką,bardzo lubię słuchać Pani relacji wydarzeń.Doceniam u Pani nieskazitelną dykcję,otwartość,odwagę.Życzę Pani,Pani Aniu , wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń!!!Gratuluję Rodzicom tak wspaniałej Córki!!
Zastosowana autokorekta
~~klucznick napisał(a): bardzo cieszy mnie fakt iż coraz więcej jest przebudzonych uświadomionych ludzi którzy nie wierza w teatrzyk produkowany pod publike w tv,wystarczy kilka filmików z tubki i wszystko staje się jasne,ja też się wybiłem z małej zaphlonej wioski jeżdze tirem do hiśpani cieszcie się moim cieszeniem się.