Te osoby ktore tak pisza na pana Bronka zle! To ciekawa czy sie znaja na muzyce na spiewaniu .Albo sami macie zespol muzyczny i lubicie komus zła opinie wystawiać. Żal mi was
Pamiętajcie że kiedyś i wy być może będzie emerytami. Będziecie szukać trochę radości i rozrywki.Mam nadzieje że dożyję emerytury i będę miała siłę i ochotę bawić się w taki sposób. Dla mnie super.
To nie chodzi o to ze ktos zle pisze o Bronku,
tylko o to zeby sie troche pouczył i poprawił swoje śpiewanie
bo naprawde spiewa zle .Czy wy tego nie słyszycie?
Konstruktywna krytyka nikomu nie zaszkodzi ,nawet Panu Bronkowi
~~Wiesia67 niezalogowany 5 stycznia 2018r. o 10:02
Nie dyskutowac,tylko zlozyc wniosek dla Pana Bronka Zazluzony Dla Miasta Boleslawca,oczywiscie Radzie Miasta!Juz dawno minelo 50 lat jak gra i spiewa dla mieszkancow!
~~Wiesia67 napisał(a): Nie dyskutowac,tylko zlozyc wniosek dla Pana Bronka Zazluzony Dla Miasta Boleslawca,oczywiscie Radzie Miasta!Juz dawno minelo 50 lat jak gra i spiewa dla mieszkancow!
Pan Bronislaw osobiscie spiewal na moim weselu i nie wyobrazam sobie zeby ktos inny go zastąpił Potem spiewam na urodzinach mojej mamy Rodzina byla zachwycona i wzieli namiary. Panie Bronku jak pan to czyta Życzę duzo sily zdrowia na dalsze wykonywanie swojej dlugo letniej pracy! A to normane ze innym sie będzie podobac a innym nie.Szkoda ze te osoby co piszą o Panu zle! Nie ujawnia się bo czasem jest tak ze z zazdrosci (byli)Znajomi moga Panu opinie psuć!Tak juz w zyciu jest..prawdziwe ale przykre Ja osobiscie bede pana polecac ...... pozdrawiam
~~Felicjan niezalogowany 6 stycznia 2018r. o 18:06
Emeryci sie naprawde super bawią .Dlatego też zasługują żeby ktoś dobrze im zagrał
Pan Bronek gra tak jak umie , niektorym sie wydaje ze spiewa dobrze ,Ale cały Świat poszedł do przodu ,a Pan Bronek został z tyłu
Kochani Emeryci zasługujecie na to żeby dla was ktos dobrze zagrał i zaśpiewał
traktujcie to jak największe życzenie w Nowym Roku
Wszystkiego najlepszego
Pozdrawiam was Felicjan
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.