Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rejestr pedofilów upubliczniony! Sprawdź swoją okolicę!

~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 17:53
Pisałam,że się niezdrowo jara?To powyżej jest to wyraźnie widoczne:( Smutny,nawiedzony,nienormalny człowiek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 18:02
''gratuluję normalności ''

bliskim współczuję bo w chwili ''problemu '' nie znajdziecie w nim oparcia po tym co tu ''prezentuje ''

zakłamaniec nie potrafiący odpowiedzieć na proste pytania ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Mówiłem ? niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:04
Nie wygrasz z kimś w kim zakorzeniona jest " wiara " w księdza
~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:11
falco napisał(a): ''gratuluję normalności ''

bliskim współczuję bo w chwili ''problemu '' nie znajdziecie w nim oparcia po tym co tu ''prezentuje ''

zakłamaniec nie potrafiący odpowiedzieć na proste pytania ...

Zakłamaniec?Dlaczego mnie obrażasz?Ja ci współczuję, a ty mnie obrażasz?Biedny Falco,cierpisz,dlatego karmisz się nieszczęściami innych?To teraz wszystko jest jasne:(
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 18:11
nie liczę na to że wygram ale jakim trzeba być durnie..m by nie wierzyć w statystyki publikowane nie zawsze przez takie media jak Boston Globe a często przez takie które nawet blisko powiązane są ze środowiskami katolickimi..

fakt -to nie ''Gość Niedzielny ani nie ''ambona'' Trwam a
tam nawet z ''wesołka'' chcieli by zrobić ''świętym ''

~~aa niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:13
~~ napisał(a): I ten sie jara bo czuje tu jakąś misję?Bo on tu świat naprawia,tutaj?Robi za prokuratora,sędziego,moraliste?Samego Boga?A jakie ma przy tym nastawienie?Żarciki,uśmieszki,jakieś chore wymysły,komentarze nawiedzone.Zaangażowanie nienormalne.Jaranie sie dla samego jarania,bo efekty żadne.Tylko karmi się nieszczęściami innych ludzi.Przykry,smutny człowiek ten falco.

:D
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 18:14
nie czuj się obrażany bo nie wiem z kim piszę ...
chyba to sam zrozumiesz pisząc jako anonim a mam prawo myśleć że nie jesteś jedynym z nich ...
zarejestrowanie się tutaj to nie jest wielki problem ...
pięć minut ;)

~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:17
~~aa napisał(a):
~~ napisał(a): I ten sie jara bo czuje tu jakąś misję?Bo on tu świat naprawia,tutaj?Robi za prokuratora,sędziego,moraliste?Samego Boga?A jakie ma przy tym nastawienie?Żarciki,uśmieszki,jakieś chore wymysły,komentarze nawiedzone.Zaangażowanie nienormalne.Jaranie sie dla samego jarania,bo efekty żadne.Tylko karmi się nieszczęściami innych ludzi.Przykry,smutny człowiek ten falco.

:D

Kosiarz umysłów
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza