Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rejestr pedofilów upubliczniony! Sprawdź swoją okolicę!

~~1 000 000 niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:28
Stron tu zapiszesz dowodami pedofilii w kościele a oni i tak nazwą Cię klamcą
Wkleisz milion zdjęć pedofili w sutannach a oni napiszą że to fotomontaż
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 18:30
wiem ...

''...przez dziesiątki lat informowani byli o zachowaniach podległych im księży. Nie uczynili jednak nic znaczącego, co by mogło odmienić sytuację. Były przypadki, kiedy stosowana była jedynie kara "wcześniejszej emerytury".

Nawet, kiedy zgłaszane były gwałty małoletnich biskupi nie powiadamiali stosownych władz, co należało do ich obowiązku, jako pracodawców a także obowiązku każdego obywatela, nie mówiąc już ludzi, którzy z tytułu na swoje stanowiska powinni walczyć ze złem, pomagać cierpiącym i ochraniać poszkodowanych.''

wszędzie znajdą się pomocne dłonie i poparcie ''kolesi ''

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:42
falco napisał(a): wiem ...

''...przez dziesiątki lat informowani byli o zachowaniach podległych im księży. Nie uczynili jednak nic znaczącego, co by mogło odmienić sytuację. Były przypadki, kiedy stosowana była jedynie kara "wcześniejszej emerytury".

Nawet, kiedy zgłaszane były gwałty małoletnich biskupi nie powiadamiali stosownych władz, co należało do ich obowiązku, jako pracodawców a także obowiązku każdego obywatela, nie mówiąc już ludzi, którzy z tytułu na swoje stanowiska powinni walczyć ze złem, pomagać cierpiącym i ochraniać poszkodowanych.''

wszędzie znajdą się pomocne dłonie i poparcie ''kolesi ''

ty walczysz ze złem? ty czynisz coś znaczącego?
faktycznie nawiedzony gostek
~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:44
~~ napisał(a):
~~aa napisał(a):
~~ napisał(a): I ten sie jara bo czuje tu jakąś misję?Bo on tu świat naprawia,tutaj?Robi za prokuratora,sędziego,moraliste?Samego Boga?A jakie ma przy tym nastawienie?Żarciki,uśmieszki,jakieś chore wymysły,komentarze nawiedzone.Zaangażowanie nienormalne.Jaranie sie dla samego jarania,bo efekty żadne.Tylko karmi się nieszczęściami innych ludzi.Przykry,smutny człowiek ten falco.

:D

Kosiarz umysłów

hahaha głomb sam sobie już dawno skosił ;)
~~ niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 18:45
~~1 000 000 napisał(a): Stron tu zapiszesz dowodami pedofilii w kościele a oni i tak nazwą Cię klamcą
Wkleisz milion zdjęć pedofili w sutannach a oni napiszą że to fotomontaż

fanatyku twoje "milion zdjęć" wszystko wyjaśnia... nikt nie zaprzecza że w kościele zawsze było wiele zła, z tym że u ciebie przypadki to miliony
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 18:55
do kogo ta mowa?
do mnie ?...puknij się w dyńkę ...
dla takich dur.ni ''tematem'' tu jest falco a nie problem dzieciaków
w tym wasza ''siła''
uciec od sedna sprawy a całą uwagę skupić na próbach oplucia kogoś ...
ale jak wam się pluje w oczy uciekacie do prostego zabiegu -otwieracie parasol i po problemie ..cali ''wy''

święto krec ..l..wi :]

Zastosowana autokorekta

~~A gdzie Twój temat o Lucjanie? niezalogowany
7 stycznia 2018r. o 19:37
Pytam bo nie mogę go odszukać a jest zabawny i to wcale nie jest ironią bo i tam wielokrotnie pojawiali się Twoi oponenci ;)
Marni zresztą :)
2900
#falco nieaktywny
7 stycznia 2018r. o 20:52
też nie szukam bo po co skoro główni ''aktorzy '' przenieśli się tutaj ...;)
są wszędzie tam gdzie tylko mogą zamanifestować swoją ''katolickość ''
tak niby bronią tego co to należy chronić od ''poczęcia '' ale tutaj chcąwbrew ''prawom boskim'' linczów i zabijać ...

czyżby stawiali się ponad Boga ?
kolejna odsłona ich hipokryzji ? bo tak to wygląda ...
:]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza