I reklama zrobiona w gratisie jest :) . Na allegro jest wielu "kolekcjonerów" . i odbywaja sie normalne licytacje.I nikt nikogo nie straszy paragrafami.
Rękodziło ??? To jakaś porażka ! I to były milicjant tym handluje. Powoli zaczynamy przyzwyczajać się do "swastyki"... Tragedia. Ot Polak - patriota handluje rękodziełem.
To znaczy że jak byłem w muzeum w Krakowie to tez muszę gdzieś to zgłosić ponieważ jedna sala była cała w wielkich flagach faszystowskich. To przecież jest historia w książkach do historii też jest pełno takich znaków jak ktoś sprzedaje taką książkę drugiej osobie to to jest promowanie nazizmu.Myślę,że to jest promocja sklepu nie wiedziałem , że taki jest w Bolesławcu na pewno się tam wybiorę
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.