Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Propagowanie czy kolekcjonerstwo?
~~Despacito niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 10:31
To w koncu Bezprawnik czy Bezpiecznik? Moze by tak link do źródłowego artykułu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
4 stycznia 2018r. o 10:44
~~Despacito napisał(a): To w koncu Bezprawnik czy Bezpiecznik? Moze by tak link do źródłowego artykułu?

Oczywiście Bezprawnik.pl.
Dzięki za zwrócenie uwagi na błąd i sorki za pomyłkę : )

Link jest, kliknij w zdjęcia.

bobrzanie.pl
~~XYZ niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 11:44
I reklama zrobiona w gratisie jest :) . Na allegro jest wielu "kolekcjonerów" . i odbywaja sie normalne licytacje.I nikt nikogo nie straszy paragrafami.
~~Michał niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 12:20
Rękodziło ??? To jakaś porażka ! I to były milicjant tym handluje. Powoli zaczynamy przyzwyczajać się do "swastyki"... Tragedia. Ot Polak - patriota handluje rękodziełem.
~~Vivd niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 12:26
Bolesławiec kamionka i odznaki NSDAP :( Stulecie odzyskania niepodległości w końcu. Deutschland, Deutschland uber alles...
~~Gavron Geniusz Zła niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 13:01
Poprawcie ten artykuł bo aż żal to czytać. To nie są symbole faszystkowskie tylko nazistowskie. Hitler nie był faszystą.
~~ niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 13:16
hitler był austriakiem
~~KW niezalogowany
4 stycznia 2018r. o 13:20
To znaczy że jak byłem w muzeum w Krakowie to tez muszę gdzieś to zgłosić ponieważ jedna sala była cała w wielkich flagach faszystowskich. To przecież jest historia w książkach do historii też jest pełno takich znaków jak ktoś sprzedaje taką książkę drugiej osobie to to jest promowanie nazizmu.Myślę,że to jest promocja sklepu nie wiedziałem , że taki jest w Bolesławcu na pewno się tam wybiorę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza