M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):Co stoi na przeszkodzie abyś dalej żył jak za komuny , Białoruś czeka . Podejrzewam że niewiele wiesz o tamtych mrocznych czasach .M21W2 napisał(a): Wystarczy że obejrzałeś szkoda tylko że dla ciebie ważniejszy jest Lucjan niż prawda jak dyskusja o tamtych i obecnych czasach . Pozdrawiam
Prawda jest taka ,że za komuny wszyscy mieli po równo ,gówno mieli ale się szanowali i nie kapowali jeden drugiego jak obecnie .
~~ napisał(a):Wszystkie Rządy po 1989 r .wybrane w demokratycznych wyborach były i są moimi , nawet komunisty Leszka Milera . Dla mnie werdykt wyborców to rzecz święta , jedynie moja ocena ich jest różna . Przeceniasz moje możliwości , a nie doceniasz Rządu typowo antykomunistycznego . Rzucanie wyświechtanych haseł bez podania faktów to twoja specjalność ? .M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):Co stoi na przeszkodzie abyś dalej żył jak za komuny , Białoruś czeka . Podejrzewam że niewiele wiesz o tamtych mrocznych czasach .M21W2 napisał(a): Wystarczy że obejrzałeś szkoda tylko że dla ciebie ważniejszy jest Lucjan niż prawda jak dyskusja o tamtych i obecnych czasach . Pozdrawiam
Prawda jest taka ,że za komuny wszyscy mieli po równo ,gówno mieli ale się szanowali i nie kapowali jeden drugiego jak obecnie .
Do Białorusi to dąży twój rząd razem z tobą ,Ja nawet nie mam paszportu bo do Uni nie jest potrzebny.
M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):Wszystkie Rządy po 1989 r .wybrane w demokratycznych wyborach były i są moimi , nawet komunisty Leszka Milera . Dla mnie werdykt wyborców to rzecz święta , jedynie moja ocena ich jest różna . Przeceniasz moje możliwości , a nie doceniasz Rządu typowo antykomunistycznego . Rzucanie wyświechtanych haseł bez podania faktów to twoja specjalność ? .M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):Co stoi na przeszkodzie abyś dalej żył jak za komuny , Białoruś czeka . Podejrzewam że niewiele wiesz o tamtych mrocznych czasach .M21W2 napisał(a): Wystarczy że obejrzałeś szkoda tylko że dla ciebie ważniejszy jest Lucjan niż prawda jak dyskusja o tamtych i obecnych czasach . Pozdrawiam
Do Białorusi to dąży twój rząd razem z tobą ,Ja nawet nie mam paszportu bo do Uni nie jest potrzebny.
~~ napisał(a):To nie złośliwość przez ciebie przemawia tylko zwykłe prostactwo , mimo to dziękuję za podjęcie tematu , widząc że zmierzasz w kierunku pyskówki kończę i życzę Miłego dnia .M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):Wszystkie Rządy po 1989 r .wybrane w demokratycznych wyborach były i są moimi , nawet komunisty Leszka Milera . Dla mnie werdykt wyborców to rzecz święta , jedynie moja ocena ich jest różna . Przeceniasz moje możliwości , a nie doceniasz Rządu typowo antykomunistycznego . Rzucanie wyświechtanych haseł bez podania faktów to twoja specjalność ? .M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):Co stoi na przeszkodzie abyś dalej żył jak za komuny , Białoruś czeka . Podejrzewam że niewiele wiesz o tamtych mrocznych czasach .M21W2 napisał(a): Wystarczy że obejrzałeś szkoda tylko że dla ciebie ważniejszy jest Lucjan niż prawda jak dyskusja o tamtych i obecnych czasach . Pozdrawiam
Nie chcę być złośliwy ale zmień lekarza.
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta