Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Anonimy zostają kwiatami... i nie tylko
~~Kobaltowy Lilak niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 12:18
~~Kobaltowy Lilak napisał(a): IP to dane osobowe. Kwiatek to niejako IP. Zgodnie z wchodzą w maju ustawą na RODO to raczej niewskazane. Zwłaszcza przy kłoopotach z RODO.
Raczej pomysł,tym razem, chybiony pomysł

Dodam jako kobaltowy Lilak,że : http://www.rp.pl/Internet/310199956-Trybunal-Sprawiedliwosci-UE-adres-IP-to-dane-osobowe.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
22 stycznia 2018r. o 12:30
To, ze IP to dane osobowe to wiadomo. Dlatego wlasnie mamy kwiatki a nie adresy :) w ten sposob nie musimy adresow przechowywac i wdrazac RODO ;)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 12:55
a ja
~Brunatna Papryka niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 13:10
Teraz ja :-)
~~Kobaltowy Lilak niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 13:13
emem napisał(a): To, ze IP to dane osobowe to wiadomo. Dlatego wlasnie mamy kwiatki a nie adresy :) w ten sposob nie musimy adresow przechowywac i wdrazac RODO ;)

Musiecie wdrażac RODO,każda nawet najmniejsza firma ,musi. Przeczytaj ustawę.
Wasze kwiatki to nic innego jak to IP. Zamiast cyferek,nazwa.
Mnie to nie zaima,ale firmy muszą sie doststosować :(.
~Zielonkawożółty Miłek niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 13:17
no i dobrze
~Zielonkawożółty Miłek niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 13:20
Jednak to bzdury. Raz jestem papryką, raz miłkiem, a jak się znów wyloguję z sieci, będę kaktusem.
~~Jasnofioletowy Tojeść niezalogowany
22 stycznia 2018r. o 13:24
Musiałam się wylogować. Ciekawość zwyciężyła.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.