~Złotożółty Enkiant napisał(a): Takich dróg w mieście jest kilka innych. A ile jest dróg które są w jeszcze gorszym stanie. No ale prezydenta trzeba zmienić wraz z kilkoma innym ludźmi którzy już za długo pracują w ratuszu. Czas na nową krew. Nowe pomysły. Czy jest ktoś taki? Najważniejsze żeby nie był z pisu!
~~Bławatna Ułudka napisał(a):~~Zielona Malina napisał(a):Skoro oburzyły mnie te dwa listy pana Zawady,to nie znaczy wcale że jestem hejterem pana Romana,Wręcz przeciwnie,bo nie podobało mi się że zdradził Pis,nie podoba mi się jego działalność w beznadziejnym Euroregionie Nysa,no i te jego baseny....~~Bławatna Ułudka napisał(a): Obracam się w kręgu ludzi cywilizowanych i niecywilizowanych i nie słyszałem jeszcze takiego słowa by ocenić autora tych dwóch listów.
Pan Prezydent już dawno powinien przeprowadzić restrukturyzację swego myślenia i nie napuszczać swoich hejterów na Pana Zawadę, ale przyznać się do głupoty i miernoty, która z niej wypływa wielkimi strumieniami swoich ludzi. Bo jeśli Pan tej restrukturyzacji nie przeprowadzi to stąd prosty wniosek dla wszystkich wyborców, że trzeba zmienić prezydenta bo ten już nie zmądrzeje i głupio będziemy mieli wokół siebie w następnych dwóch jego kadencjach tak głupio jak na tej drodze.