~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Fioletowoczarny Rabarbar napisał(a): Mam pytanie czy znalazł się ktoś odważny i zgłosił tą kolizję na policję i do prokuratury ???coś mi tutaj nie pasuje .
Dawaj ty zgłoś, bądź "bohaterem" forumowych goownojadów:)
~~Rumiany Dzwonek napisał(a):~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Fioletowoczarny Rabarbar napisał(a): Mam pytanie czy znalazł się ktoś odważny i zgłosił tą kolizję na policję i do prokuratury ???coś mi tutaj nie pasuje .
Muszę cię pocieszyć ale już zostało zgłoszone goownojadzie .
~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Rumiany Dzwonek napisał(a):~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Fioletowoczarny Rabarbar napisał(a): Mam pytanie czy znalazł się ktoś odważny i zgłosił tą kolizję na policję i do prokuratury ???coś mi tutaj nie pasuje .
Srali muchi bedzie wiosna... Forumowe szczekające i tchórzliwe kundle. Tyle w temacie!!
Zastosowana autokorekta
~~Niebieskofioletowy Ciemiernik napisał(a):~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Rumiany Dzwonek napisał(a):~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Fioletowoczarny Rabarbar napisał(a): Mam pytanie czy znalazł się ktoś odważny i zgłosił tą kolizję na policję i do prokuratury ???coś mi tutaj nie pasuje .
Srali muchi bedzie wiosna... Forumowe szczekające i tchórzliwe kundle. Tyle w temacie!!
Te muchy to kupczyli na twój śmierdzący ryj ,jeżeli jesteś takim odważnym szczekaczem to podpisz się z nazwiska kundlu i czopku .
~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Niebieskofioletowy Ciemiernik napisał(a):~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Rumiany Dzwonek napisał(a):~~Hebanowa Aralia napisał(a):~~Fioletowoczarny Rabarbar napisał(a): Mam pytanie czy znalazł się ktoś odważny i zgłosił tą kolizję na policję i do prokuratury ???coś mi tutaj nie pasuje .
Te muchy to kupczyli na twój śmierdzący ryj ,jeżeli jesteś takim odważnym szczekaczem to podpisz się z nazwiska kundlu i czopku .
Sam się podpisz wiejski ujadaczu:) A w ogóle to won do wideł i gnoju a nie tu się
udzielasz ćwoku jeden:)
~~Szaroniebieska Mięta napisał(a): To jak, zdarzenie drogowe zgłoszone czy nie?