~~Niebieski Mieczyk napisał(a):~Hebanowy Lędźwian napisał(a): Jakaś dziwna ta Msza. Do Komunii nikt nie przystąpił? Nie było też błogosławieństwa na koniec Mszy?
A kamerzysta nie wiedzial gdzie sie znajduje. W czasie Przeistoczenia pokazywal zadki i plecy osob obecnych na uroczystosci, oraz stosy paczek lezacych na podlodze.
Kazimierz Marczewski napisał(a): Szanowna Ołowianoniebieska Sasanko, nikt nigdy mnie z kościoła nie wyprosił, masz złe informacje. to po pierwsze. A po drugie,
To nie była transmisja mszy świętej tylko opłatka dla niepełnosprawnych. Dziękuję za cenne uwagi. Pozdrawiam i cieszę się, że tak dużo ludzi oglądało tą transmisję. Wszelką krytykę przyjmuję w pokorze.
Kazimierz Marczewski napisał(a): Szanowna Ołowianoniebieska Sasanko, nikt nigdy mnie z kościoła nie wyprosił, masz złe informacje. to po pierwsze. A po drugie,
To nie była transmisja mszy świętej tylko opłatka dla niepełnosprawnych. Dziękuję za cenne uwagi. Pozdrawiam i cieszę się, że tak dużo ludzi oglądało tą transmisję. Wszelką krytykę przyjmuję w pokorze.
~~Ołowianoniebieska Sasanka napisał(a): Nie potrafisz pan panie Kazimierzu to może pogadaj z jakimś księdzem, niech Ci objaśni jak się na Mszy Świętej zachować i jak ją filmować. Zyska na tym i Pan i czytelnicy bolec.info.
Kazimierz Marczewski napisał(a): Sasanko wykorzystam Twoje sugestie i porozmawiam z księdzem. Jak transmitowałem mszę z Patoki, ksiądz prosił mnie, żebym Podniesienia nie pokazywał.
Więc to samo zrobiłem na mszy świętej w czasie opłatka dla niepełnosprawnych.
Pozdrawiam