emem napisał(a):~~Ołowianoniebieska Sasanka napisał(a): Nie potrafisz pan panie Kazimierzu to może pogadaj z jakimś księdzem, niech Ci objaśni jak się na Mszy Świętej zachować i jak ją filmować. Zyska na tym i Pan i czytelnicy bolec.info.
Ołowanoniebieska Sasanko - mam propozycje, kolejna Mszę Św. Ty bedziesz filmowac, ok? Na pewno zrobisz to perfekcyjnie!
Pozdr,
emem
Kazimierz Marczewski napisał(a): Sasanko wykorzystam Twoje sugestie i porozmawiam z księdzem. Jak transmitowałem mszę z Patoki, ksiądz prosił mnie, żebym Podniesienia nie pokazywał.
Więc to samo zrobiłem na mszy świętej w czasie opłatka dla niepełnosprawnych.
Pozdrawiam
emem napisał(a):~~Ołowianoniebieska Sasanka napisał(a): Nie potrafisz pan panie Kazimierzu to może pogadaj z jakimś księdzem, niech Ci objaśni jak się na Mszy Świętej zachować i jak ją filmować. Zyska na tym i Pan i czytelnicy bolec.info.
Ołowanoniebieska Sasanko - mam propozycje, kolejna Mszę Św. Ty bedziesz filmowac, ok? Na pewno zrobisz to perfekcyjnie!
Pozdr,
emem
~~Żółtoszary Barwinek napisał(a):Kazimierz Marczewski napisał(a): Sasanko wykorzystam Twoje sugestie i porozmawiam z księdzem. Jak transmitowałem mszę z Patoki, ksiądz prosił mnie, żebym Podniesienia nie pokazywał.
Więc to samo zrobiłem na mszy świętej w czasie opłatka dla niepełnosprawnych.
Pozdrawiam
A dlaczego poproszono Pana o nie nagrywanie Podniesienia? Przecież na tvp co niedziele jest msza, pełna z któregoś kościoła. To ciekawe.
emem napisał(a): To była tylko msza.
Rozwazymy, czy w ogole bedziemy robili tranmisje z tego typu wydarzen, czy moze ograniczymy sie tylko do wydarzen towarzyszacych.