mir.ko napisał(a): Raz ze to kolosalnie trudne teleobiektywem z łapy mając pare sekund na tak maly szybki punkt.Kolosalnie a co to jest za słowo,może nie wykonalne w tv mówią że 400 km od ziemi a ty je widzisz?no ciekawe?a mówią że satelity lecą równolegle z ziemią 1600 km/g ,więc może mógłbyś zrobić foto.twoje argumenty nie trzymają się ku.py,jak cała ta twoja nędzna teoria.najpierw poczytaj o tych kłamstwach żadne nie trzymaja się kupy,a na ten przykład dowody na płaską zawsze trzymaja się kupy i mają sen,zastanawiałeś się kiedyś>nie ,bo nie masz czasu bo obserwujesz satelity,?satelity?chyba słupy przekażnikowe.Lot w kierunku Marsa,jak puszczam bąka to też w kierunku Marsa,i uwierz mi moje bąki tam dolatują.
Dwa ze podważane jest istnienie Ksiezyca jak i innych planet. Mam zrobić foto rogalowi ?...
klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Raz ze to kolosalnie trudne teleobiektywem z łapy mając pare sekund na tak maly szybki punkt.Kolosalnie a co to jest za słowo,może nie wykonalne w tv mówią że 400 km od ziemi a ty je widzisz?no ciekawe?a mówią że satelity lecą równolegle z ziemią 1600 km/g ,więc może mógłbyś zrobić foto.twoje argumenty nie trzymają się ku.py,jak cała ta twoja nędzna teoria.najpierw poczytaj o tych kłamstwach żadne nie trzymaja się kupy,a na ten przykład dowody na płaską zawsze trzymaja się kupy i mają sen,zastanawiałeś się kiedyś>nie ,bo nie masz czasu bo obserwujesz satelity,?satelity?chyba słupy przekażnikowe.Lot w kierunku Marsa,jak puszczam bąka to też w kierunku Marsa,i uwierz mi moje bąki tam dolatują.
Dwa ze podważane jest istnienie Ksiezyca jak i innych planet. Mam zrobić foto rogalowi ?...
~~Czerwonobrunatna Rogownica napisał(a):Dzięki za komplement,błazen tzw nadworny komik miał za zadanie rozśmieszać króla.ja nikogo nie rozśmieszam chyba że durniów,a ty nie stety nie jesteś królem,a śmiejesz się z własnej głupoty którą próbujesz zasiać wśród mądrzejszych od siebie.Jedno pyt ci zadam mierna istoto: leciałeś kiedyś w bezchmurne niebo samolotem na wysokości około 15 km nad ziemią?NIE,więc koniec rozmowy.klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Raz ze to kolosalnie trudne teleobiektywem z łapy mając pare sekund na tak maly szybki punkt.Kolosalnie a co to jest za słowo,może nie wykonalne w tv mówią że 400 km od ziemi a ty je widzisz?no ciekawe?a mówią że satelity lecą równolegle z ziemią 1600 km/g ,więc może mógłbyś zrobić foto.twoje argumenty nie trzymają się ku.py,jak cała ta twoja nędzna teoria.najpierw poczytaj o tych kłamstwach żadne nie trzymaja się kupy,a na ten przykład dowody na płaską zawsze trzymaja się kupy i mają sen,zastanawiałeś się kiedyś>nie ,bo nie masz czasu bo obserwujesz satelity,?satelity?chyba słupy przekażnikowe.Lot w kierunku Marsa,jak puszczam bąka to też w kierunku Marsa,i uwierz mi moje bąki tam dolatują.
Mondrego to pszyjemnie poczytać .Ty nasz bolcowy błaźnie .
https://imgur.com/lbP4iQj
klucznick napisał(a):~~Czerwonobrunatna Rogownica napisał(a):Dzięki za komplement,błazen tzw nadworny komik miał za zadanie rozśmieszać króla.ja nikogo nie rozśmieszam chyba że durniów,a ty nie stety nie jesteś królem,a śmiejesz się z własnej głupoty którą próbujesz zasiać wśród mądrzejszych od siebie.Jedno pyt ci zadam mierna istoto: leciałeś kiedyś w bezchmurne niebo samolotem na wysokości około 15 km nad ziemią?NIE,więc koniec rozmowy.klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Raz ze to kolosalnie trudne teleobiektywem z łapy mając pare sekund na tak maly szybki punkt.Kolosalnie a co to jest za słowo,może nie wykonalne w tv mówią że 400 km od ziemi a ty je widzisz?no ciekawe?a mówią że satelity lecą równolegle z ziemią 1600 km/g ,więc może mógłbyś zrobić foto.twoje argumenty nie trzymają się ku.py,jak cała ta twoja nędzna teoria.najpierw poczytaj o tych kłamstwach żadne nie trzymaja się kupy,a na ten przykład dowody na płaską zawsze trzymaja się kupy i mają sen,zastanawiałeś się kiedyś>nie ,bo nie masz czasu bo obserwujesz satelity,?satelity?chyba słupy przekażnikowe.Lot w kierunku Marsa,jak puszczam bąka to też w kierunku Marsa,i uwierz mi moje bąki tam dolatują.
Klucznik ty przechodziłeś jakieś badania psychiatryczne, jako zawodowy kierowca?
~~Czarnofioletowa Miodunka napisał(a):Każdy kierowca bez wyjątku przechodzi specjalistyczne badania zawartości mózgu ,ty byś tych badań nie przeszedł pozytywnie.Przechodzą tylko mądrzy .To co kto w co wierzy i jakie ma przekonania nie ma nic wspólnego z badaniami lekarskimi lub innymi badaniami.Zakładając że ziemia naprawdę jest płaska to ty w tym momencie będziesz ignoranckim idiotą.Póki co niech każdy wierzy w co chce,ale natura głupiego zawsze wyśmieje mądrego.Ja bym się na waszym miejscu z klucznika nie wyśmiewał.klucznick napisał(a):~~Czerwonobrunatna Rogownica napisał(a):Dzięki za komplement,błazen tzw nadworny komik miał za zadanie rozśmieszać króla.ja nikogo nie rozśmieszam chyba że durniów,a ty nie stety nie jesteś królem,a śmiejesz się z własnej głupoty którą próbujesz zasiać wśród mądrzejszych od siebie.Jedno pyt ci zadam mierna istoto: leciałeś kiedyś w bezchmurne niebo samolotem na wysokości około 15 km nad ziemią?NIE,więc koniec rozmowy.klucznick napisał(a):mir.ko napisał(a): Raz ze to kolosalnie trudne teleobiektywem z łapy mając pare sekund na tak maly szybki punkt.Kolosalnie a co to jest za słowo,może nie wykonalne w tv mówią że 400 km od ziemi a ty je widzisz?no ciekawe?a mówią że satelity lecą równolegle z ziemią 1600 km/g ,więc może mógłbyś zrobić foto.twoje argumenty nie trzymają się ku.py,jak cała ta twoja nędzna teoria.najpierw poczytaj o tych kłamstwach żadne nie trzymaja się kupy,a na ten przykład dowody na płaską zawsze trzymaja się kupy i mają sen,zastanawiałeś się kiedyś>nie ,bo nie masz czasu bo obserwujesz satelity,?satelity?chyba słupy przekażnikowe.Lot w kierunku Marsa,jak puszczam bąka to też w kierunku Marsa,i uwierz mi moje bąki tam dolatują.
Klucznik ty przechodziłeś jakieś badania psychiatryczne, jako zawodowy kierowca?
klucznick napisał(a): a mówią że satelity lecą równolegle z ziemią 1600 km/g ,więc może mógłbyś zrobić foto
klucznick napisał(a): ,a na ten przykład dowody na płaską zawsze trzymaja się kupy i mają sens