~~Zielonkawobłękitna Stokrotka napisał(a): falco napisał(a): ~Grynszpanowy Hebe napisał(a): brawo PIS!!! jechac z zydokomuna i niemiecka agentka. niech na POLSKICH portalach spusz...ja się takie Fala i inne "małe ptaszki"Polacy się budzą i żaden polsat czy tvn propagandy swej nie wpół w nasze głowy!! Brawo i zresztą też to Kocham Bolec.Info a razem z redaktorzy nami na niemieckich zasilacz haha BRAWO BRAWO BRAWO
a teraz napisz coś po polsku bo z tego bełkotu powyżej trudno coś sensownego wyczytać
To jest właśnie te 40%: nieuki, nieroby, nieudacznicy. Polak, który nie potrafi posługiwać się językiem ojczystym, śmieszne i straszne!
I ty człowieku się ujawnij bo kompromitujesz się tylko. Otóż wyjaśniam ci że może tekst nie jest idealnie napisany bo nie jest. Ale tam gdzie zaczynają się słowa: takie FALA i inne "małe ptaszki" to tego zapewniam ciebie nie napisał autor posta. Pojawia się takie coś w miejscach gdzie użyte zostają wulgaryzmy. Bo tak tutaj na portalu bolec.info jest ze wyłapywane są przekleństwa z automatu. Nie twierdze ze to złe , wręcz przeciwnie uważam że dobrze gdy wulgaryzmy są nie publikowane. Tylko chyba lepiej byłoby żeby, słowa wulgarne całkiem kasować a nie wstawiać w ich miejsce jakieś : FALA i inne 'małe ptaszki'. Dlatego bo czytający to później myślą co ten wielki patriota pisać nie umie po Polsku.. Iitd. Ot cała tajemnica , po co więc jedziecie sami siebie nawzajem ? Teraz pewnie ci głupio ? No dobrze, mam nadzieje ze ci wyjaśniłem. A jak nie wierzysz w moje słowa. To napisz jakieś przekleństwa w teksie to zobaczysz co ci potem z tego wyjdzie.