Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poważny konflikt w pieczarkarni
~Brązowożółty Wrotycz niezalogowany
22 lutego 2018r. o 16:57
Mam pytanie do Prezesa jak facet do faceta czy ty na pewno tym dziewczyna płaciłem po 3000 czy innym Bo może jesteś tak zakręcony że pomyliłeś się
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Śnieżnobiały Nawłoć niezalogowany
22 lutego 2018r. o 17:08
Ludzie na logikę jak on by przeciętnie płacił no niech będzie 2500ty to tam by bili się o ta pracę chętnych by miał że by drzwiami i oknami chciały pracować A nie dochodziły by A ty prezes 500 plus się nie lapiesz bo z tego co słyszałem ślubu nie masz to jako matka samotna też się łapie Bo na pewno machloje zrobiłeś
~Kobaltowa Aronia niezalogowany
22 lutego 2018r. o 17:46
Wszyscy maja umowy....śmiech na sali normalnie. Szkoda gadać
~~Piernikowy Cyprysik niezalogowany
22 lutego 2018r. o 17:49
Wina leży po obu stronach, nie trudno to wywnioskować. Dobrze, że poruszyli swoje sprawy, na przyszłość będą umowy i będą pracownicy którzy chcą pracować a nie narzekać.
Do żołnierza byłego który płacze przed kamerą.... nie wstyd ci opowiadać takie rzeczy, jak kasa wpadała na konto było dobrze. Rodzinę trzeba utrzymać, a teraz co?
~Marengo Mak niezalogowany
22 lutego 2018r. o 20:15
Ludzie puknijcie się w te durne łby nie znacie sprawy to się nie wypowiadajcie.Nie było solidarności w tej pracy, skoro brygadzistki rzuciły fartuchy to wszystkie dziewczyny powinne pójść za nimi, ale przydupasy zawsze się znajdą i dzięki tym mają teraz płacone na god, niech chociaż podziekują koleżanką za mega podwyżkę -myślę że długo nie popracują, wietnamcy niedługo zawitają bendą robic za groszowe sprawy jak my robiłysmy do niedawna
3244
#polak nieaktywny
22 lutego 2018r. o 20:24
Ja jestem przekonany, że pracownicy mają racje, a prezes mija się z prawdą!
~~Brązowa Szarotka niezalogowany
22 lutego 2018r. o 21:56
Nie rozumiem jednego - GDZIE POLICJA !. Jeżeli wynikło podczas interwencji, iż pracownik ma problem z wyegzekwowaniem pieniędzy od pracodawcy- NATYCHMIAST wezwane powinny być służby kontrolne. Urząd skarbowy , inspekcja pracy , urząd pracy i od tego jest POLICJA !!!
~Granatowoczarny Kielichowiec niezalogowany
22 lutego 2018r. o 22:25
Obiecałam sobie, że nie będę się w to mieszać ale ciężko mi czytać komentarze na temat Łukasza Idkowiaka... Uważam, że każdy pracownik Mushroom Gromadka, powinien napisać jakim pracownikiem był Łukasz. Trzeba podkreślić, że w chwili gdy szef zwalniał kolejnych "nienadających" się do pracy chłopaków, Łukasz robił na kilku etatach. Potrafił do godz. 24 układać źle ułożone przez innych pracowników pieczarki... Był bardzo pracowity, dokładny i sumienny. Szlak mnie trafia jak czytam o alimentach, długach itp. Co ma piernik do wiatraka? Ja nie wiem Łukasz czym podpadłeś szefowi.. może myślał, że biedni ludzie jedzą jeden posiłek dziennie, a Ty w tej Holandii pozwoliłeś sobie jeszcze na śniadanie i kolacje...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.