~Śnieżnobiały Nawłoć niezalogowany 22 lutego 2018r. o 17:08
Ludzie na logikę jak on by przeciętnie płacił no niech będzie 2500ty to tam by bili się o ta pracę chętnych by miał że by drzwiami i oknami chciały pracować A nie dochodziły by A ty prezes 500 plus się nie lapiesz bo z tego co słyszałem ślubu nie masz to jako matka samotna też się łapie Bo na pewno machloje zrobiłeś
~~Piernikowy Cyprysik niezalogowany 22 lutego 2018r. o 17:49
Wina leży po obu stronach, nie trudno to wywnioskować. Dobrze, że poruszyli swoje sprawy, na przyszłość będą umowy i będą pracownicy którzy chcą pracować a nie narzekać.
Do żołnierza byłego który płacze przed kamerą.... nie wstyd ci opowiadać takie rzeczy, jak kasa wpadała na konto było dobrze. Rodzinę trzeba utrzymać, a teraz co?
~Marengo Mak niezalogowany 22 lutego 2018r. o 20:15
Ludzie puknijcie się w te durne łby nie znacie sprawy to się nie wypowiadajcie.Nie było solidarności w tej pracy, skoro brygadzistki rzuciły fartuchy to wszystkie dziewczyny powinne pójść za nimi, ale przydupasy zawsze się znajdą i dzięki tym mają teraz płacone na god, niech chociaż podziekują koleżanką za mega podwyżkę -myślę że długo nie popracują, wietnamcy niedługo zawitają bendą robic za groszowe sprawy jak my robiłysmy do niedawna
~~Brązowa Szarotka niezalogowany 22 lutego 2018r. o 21:56
Nie rozumiem jednego - GDZIE POLICJA !. Jeżeli wynikło podczas interwencji, iż pracownik ma problem z wyegzekwowaniem pieniędzy od pracodawcy- NATYCHMIAST wezwane powinny być służby kontrolne. Urząd skarbowy , inspekcja pracy , urząd pracy i od tego jest POLICJA !!!
~Granatowoczarny Kielichowiec niezalogowany 22 lutego 2018r. o 22:25
Obiecałam sobie, że nie będę się w to mieszać ale ciężko mi czytać komentarze na temat Łukasza Idkowiaka... Uważam, że każdy pracownik Mushroom Gromadka, powinien napisać jakim pracownikiem był Łukasz. Trzeba podkreślić, że w chwili gdy szef zwalniał kolejnych "nienadających" się do pracy chłopaków, Łukasz robił na kilku etatach. Potrafił do godz. 24 układać źle ułożone przez innych pracowników pieczarki... Był bardzo pracowity, dokładny i sumienny. Szlak mnie trafia jak czytam o alimentach, długach itp. Co ma piernik do wiatraka? Ja nie wiem Łukasz czym podpadłeś szefowi.. może myślał, że biedni ludzie jedzą jeden posiłek dziennie, a Ty w tej Holandii pozwoliłeś sobie jeszcze na śniadanie i kolacje...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.