~~Jasnopopielaty Klon napisał(a):~~Jasnoczerwony Żagwin napisał(a):~~Płomienisty Bieluń napisał(a):Mam nadzieję, że byłeś świadkiem tego zdarzenia lub znasz kogoś kto był świadkiem. Bo może zdarzyć się sytuacja, że będziesz musiał powtórzyć swoje "OŚWIADCZENIE" tylko w innym miejscu.~~Różowy Zimowit napisał(a): Rozwalił to rozwalił i tyle, uważam że "siły" na burmistrza trzeba zostawić na poważniejsze sprawy. Znakami zarośniętymi, stłuczkami i innymi temu podobnymi pierdołami wyborów nie wygracie... i tylko prawdziwe problemy gminy rozmydlacie ...
Ps też miałem stłuczkę i policji nie wzywałem, spisane oświadczenie i przyznanie się do winy sprawcy wystarczyło.
Tylko tu jest więcej niewiadomych ,bo jeśli sprawca kolizji jechał drogą główną to jak mógł wymusić pierwszeństwo .??????
Gdybym był świadkiem to nie zadawałbym takiego pytania tylko zgłosił bym się na policję i powiedział bym w najmniejszych detalach a straszyć to ty możesz wilka lasem a babę ku....m.
~~Różowy Zimowit napisał(a): Tak na marginesie Panie Burmistrzu.... Wyjazd ze szkoły/ przedszkola na ulicę główną Kolejową - drzewa zasłaniają drogę, trzeba mocno wyjechać do przodu, aby zobaczyć czy coś nie jedzie główną, Zagrożenie z braku widoczności jest bardzo duże, nieopodal [przejście dla pieszych, też nie widać czy ktoś przy nim nie stoi. Proszę o interwencję w imieniu naszych dzieci.
Pozdrawiam