Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Służbowe auto burmistrza w naprawie
~Turkusowy Jesion niezalogowany
1 marca 2018r. o 19:09
szkoda skody aleee jest noje auto vwi i też jeździ do miasteczka i wioski co mu zrobita
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burobrązowy Cedr niezalogowany
1 marca 2018r. o 19:15
~~Złotawordzawy Cypryśnik napisał(a): biora przykład od mądralinskich z ve-to

Bydlaczku czy mógłbyś podać jeden przykład gdzie weto założyło sprawę sądową urzędnikom .??
~~Kruczoczarny Orzech niezalogowany
1 marca 2018r. o 22:23
Zadam panu burmistrzowi pytanie czy to prawda ,że nie ma żadnego protokołu z Policji odnośnie tej kolizji ? ja osobiście miałem taki przypadek ,jechałem drogą gminną i wpadłem w dziurę w której leżała kostka brukowa która rozbiła miskę olejową,zadzwoniłem na Policję przyjechali radiowozem spisali protokół i podali mi nr sprawy .
~~Burobrązowy Cedr niezalogowany
2 marca 2018r. o 8:36
Mam rozumieć ,że do tej kolizji nie była wezwana Policja ? przecież powinien być protokół na sprawdzenie trzeźwości uczestników kolizji .
~~Miedzianoczerwona Mahonia niezalogowany
2 marca 2018r. o 8:48
~~Burobrązowy Cedr napisał(a): Mam rozumieć ,że do tej kolizji nie była wezwana Policja ? przecież powinien być protokół na sprawdzenie trzeźwości uczestników kolizji .

Moim zdaniem gdyby chodziło o auto prywatne to wiadomo - protokół nie potrzebny jak się dogadali i uznali sprawcę.

Ale jeżeli AUTO SŁUŻBOWE to raczej już nie jest to taka prosta sprawa.
~~Płomienisty Bieluń niezalogowany
2 marca 2018r. o 8:50
~~Miedzianoczerwona Mahonia napisał(a):
~~Burobrązowy Cedr napisał(a): Mam rozumieć ,że do tej kolizji nie była wezwana Policja ? przecież powinien być protokół na sprawdzenie trzeźwości uczestników kolizji .

Moim zdaniem gdyby chodziło o auto prywatne to wiadomo - protokół nie potrzebny jak się dogadali i uznali sprawcę.

Ale jeżeli AUTO SŁUŻBOWE to raczej już nie jest to taka prosta sprawa.

Dla tego coś tu śmierdzi .
~~Różowy Zimowit niezalogowany
2 marca 2018r. o 9:36
Wezwane FBI ? Trzeba powiadomić CIA i "kryminalne zagadki" tak jak ktoś pisał afera na miano tej z zarośniętym znakiem .
~~Płomienisty Bieluń niezalogowany
2 marca 2018r. o 9:50
~~Różowy Zimowit napisał(a): Wezwane FBI ? Trzeba powiadomić CIA i "kryminalne zagadki" tak jak ktoś pisał afera na miano tej z zarośniętym znakiem .

Myślę ,że tobie mózg zarósł perzem .Prawo jest jednakowe dla wszystkich a ty uważasz ,,ze są równi i równiejsi .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.