~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): ~~Jaskraworudy Nachyłek napisał(a): ~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): przeprosili żeby Ci było miło. Potrafili to zrobić. Wg mnie niesłusznie przepraszali. Ja i ludzie przede mną i za mną pobiegli dobrze. Serio masz problem z oczami żeby wstążek nie zobaczyć? Nie męcz już tematu bo w kółko to samo mielisz.
Przeprosili slusznie... Brakowalo czlowieka na trasie i jak juz ta osoba dotarla to od tego miejsca reszta biegaczy pobiegla prawidlowo. Nie chodzi tu o problem ze wzrokiem ani o wstazki.
Co do moich wpisow, mam prawo wyrazic swoje zdanie.
Jak tak biegłeś na oślep to nie zdziwił cię brak wstążek na pomylonej trasie? Tak biegłeś jak Forrest? :D Odpowiedz, czemu większość pobiegła dobrze? Bo myślą i obserwują a nie biegną w stadzie.
Bieglem tak na ile na ile pozwolila mi moja kondycja. Gdy zauwazylem brak wstazek zrodzilo sie pytanie czy to nie wina osob trzecich ze ich nie ma. Jak sie biegnie to sie nie analizuje.
Wiekszosc pobiegla dobrze bo osoba ktorej brakowalo na czas na stanowisku dotarla i pozniej juz prawidlowo pokierowano biegaczy, easy.