~Szafirowa Kapusta napisał(a): No właśnie jakie są kryteria przyznawania dotacji ? Może jakiś regulamin ? Czy na czuja ?Przeczytaj sobie ogłoszenie o otwartym konkursie ofert na BIP-ie Nowogrodźca. Pisze grubym tekstem- " W przypadku zadania nr 1 dotacja może być wykorzystana wyłącznie na zawodników stale zamieszkujących na terenie Gminy Nowogrodziec , którzy mają zameldowanie na pobyt stały od co najmniej roku"- koniec cytatu. Panowie Prezesi albo nie czytali ogłoszenia albo nic sobie z niego nie robili. Burmistrz przyznając większą dotację złamałby warunki ogłoszenia.
~~Liliowobiała Niezapominajka napisał(a):
Panie burmistrzu . Połowa urzędników w pańskiej administracji to "najem,nicy" spoza gminy Nowogrodziec . Jeszcze robią interesy na naszym mieniu. To nikomu nie przeszkadza? bo mnie i wielu innym tak. Masz wspierać sport a nie bawić się w nacjonalistę.
~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a):~~Liliowobiała Niezapominajka napisał(a):
Panie burmistrzu . Połowa urzędników w pańskiej administracji to "najem,nicy" spoza gminy Nowogrodziec . Jeszcze robią interesy na naszym mieniu. To nikomu nie przeszkadza? bo mnie i wielu innym tak. Masz wspierać sport a nie bawić się w nacjonalistę.
I cisza ,Rokitnik zamilkł.
~~Jasnoturkusowy Hibiskus napisał(a):~~Ciemnoczekoladowa Męczennica napisał(a):~~Liliowobiała Niezapominajka napisał(a):
I cisza ,Rokitnik zamilkł.
I o czym ma z Tobą dyskutować? Urzędnicy w gminie pracują, a nie zajmują się amatorskim uprawianiem sportu. Rozróżniasz to ?
~Szafirowa Kapusta napisał(a): A kiedy powstał ten zapis dotyczący zadania 1 ? Czy Parzyce mogły zareagować czy raczej nie miały czasu na reakcję?Ja pitole. Też pisze. Naprawdę, co wy pod tymi czapkami nosicie- opublikowany 26 stycznia.
~~Błękitnawy Rokitnik napisał(a):~Szafirowa Kapusta napisał(a): A kiedy powstał ten zapis dotyczący zadania 1 ? Czy Parzyce mogły zareagować czy raczej nie miały czasu na reakcję?Ja pitole. Też pisze. Naprawdę, co wy pod tymi czapkami nosicie- opublikowany 26 stycznia.