Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Parzyce z płaczem żegnają okręgówkę?
~~Rubinowa Piwonia niezalogowany
17 marca 2018r. o 13:15
Najbardziej to rozbawiła mnie wypowiedź Relicha ,,Przychodzili mieszkańcy Parzyc z pretensjami "że miejscowi nie mogą grać czyżby ci co to nie mgli grać to mają po czterdziestce ,we dwóch ważą około 260 kilo ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowa Śnieguliczka niezalogowany
17 marca 2018r. o 13:28
~~Rubinowa Piwonia napisał(a): Najbardziej to rozbawiła mnie wypowiedź Relicha ,,Przychodzili mieszkańcy Parzyc z pretensjami "że miejscowi nie mogą grać czyżby ci co to nie mgli grać to mają po czterdziestce ,we dwóch ważą około 260 kilo ?
Bez komentarza. Po prostu prostak.
~~Kasztanowoczerwona Naparstnica niezalogowany
17 marca 2018r. o 13:31
~~Fioletowa Śnieguliczka napisał(a):
~~Rubinowa Piwonia napisał(a): Najbardziej to rozbawiła mnie wypowiedź Relicha ,,Przychodzili mieszkańcy Parzyc z pretensjami "że miejscowi nie mogą grać czyżby ci co to nie mgli grać to mają po czterdziestce ,we dwóch ważą około 260 kilo ?
Bez komentarza. Po prostu prostak.

Prostak ale wie co pisze .
~Kasztanowordzawa Cebulica niezalogowany
17 marca 2018r. o 13:34
Nie ci po czterdziestce nie mogą pokonać dla przyjemności, dlatego ściągamy przyjezdnych płacimy im i niech grają bo rozrywką da mieszkańców nie może być rekreacyjne kopanie piłki w niedzielę tylko muszą oglądać przyjezdnych typu kufelki sikorki i inne wynalazki biznesmena z Parzyc
~Kasztanowordzawa Cebulica niezalogowany
17 marca 2018r. o 13:37
Ma kasę to niech ściąga jego pieniądze i jego sprawa ale niech na nich nie wymaga ekstra publicznych pieniędzy i niech boisko dostosuje za swoje skoro ma.
17 marca 2018r. o 13:49
~Kasztanowordzawa Cebulica napisał(a): Nie ci po czterdziestce nie mogą pokonać dla przyjemności, dlatego ściągamy przyjezdnych płacimy im i niech grają bo rozrywką da mieszkańców nie może być rekreacyjne kopanie piłki w niedzielę tylko muszą oglądać przyjezdnych typu kufelki sikorki i inne wynalazki biznesmena z Parzyc

A czy mógł byś powiedzieć kto ściągnął do Parzyc jeszcze w A klasie dwóch Brazylijczyków ,za czyjej kadencji to było ?czyżby za poprzedniego prezesa ?
~Ciemnożółty Łubinnik niezalogowany
17 marca 2018r. o 17:25
Parzyce zostały zdyskryminowane przez Burmistrza jeżeli jest ustawa że nie mogą grać z poza gminy to w Wykrotach jest 6 z a w chrobry 4 lub 5 to ustawa tyczy się wszystkich równo ??? Taka jest SPRAWIEDLIWOŚĆ w gminie Nowogrodziec jesteś niewygodny do kasacji myślę że wyborcy pewne sprawy zrozumieją
17 marca 2018r. o 18:28
~Ciemnożółty Łubinnik napisał(a): Parzyce zostały zdyskryminowane przez Burmistrza jeżeli jest ustawa że nie mogą grać z poza gminy to w Wykrotach jest 6 z a w chrobry 4 lub 5 to ustawa tyczy się wszystkich równo ??? Taka jest SPRAWIEDLIWOŚĆ w gminie Nowogrodziec jesteś niewygodny do kasacji myślę że wyborcy pewne sprawy zrozumieją

Nie ma takiej ustawy ilu może grać niezameldowanych w danym klubie to jest jakiś idiotyczny zapis nie potwierdzony przez Radę, ponadto takie bzdurne zapisy to jest jawna dyskryminacja osób które nie mają takiego meldunku ,rozmawiałem z prawnikiem który powiedział ,że to zarządzenie powinno być zaskarżone do Wojewody który to uwali z hukiem .Ludzie zrozumcie nie wypominajcie sobie ,nie kłóćcie się ,o Relich tylko na to czeka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.