~~Beżowobrązowa Dynia napisał(a): PRL, chciałbym Cię przeprosić. Źle Cię oceniłem. Wziąłem Cię za produkt taniej propagandy. Nie czytałem uważnie tego co pisałeś, a Twoje przekonania, jak wynika z tego co piszesz, są wynikiem Twoich własnych, głębokich przemyśleń.
Tak wielu jest wśród nas takich, którzy łatwo dają sobą manipulować, że aż boli na to patrzeć.
Twoja postawa jak widać, nie jest wynikiem manipulacji. Jeszcze raz Cię przepraszam. Jednak jednocześnie przestrzegam. Lewacy chętnie przejmują różne idee. Nie daj się im omamić i przypadkiem nie wychodź na ich manifestację z transparentem "Mięsożercy to mordercy", bo wtedy już niczym się od nich nie będziesz różnił.
ale ja nie czuję się urażony. Tylko sam widzisz do czego to wszystko prowadzi. Zamiast skupić się na rozmówcy, to skupiamy się na dziwnych ideologiach. Już wystarczająco PISowcy i PeOwcy nas skłócili. Jak skłócą nas jeszcze lewacy i prawacy to nie wróżę nam świetlanej przyszłości. A najgorsze jest to, że wypranych z mózgu lewaków i prawaków przybywa. Być może źle robię stojąc z boku, ale gdy już się to prawactwo i lewactwo wzajemnie powybija, będę miał w ch_j miejsca żeby zasiać marchewkę :D
a, że pojawiła się Pannazdzieckiem to na szybko uknuję teorię spiskową ;)
Są grupy, którym ewidentnie jest na rękę, że podchodzimy do siebie jak pies do jeża i naszym ulubionym zajęciem stają się internetowe kłótnie. Bo coraz mniej chodzi tu o merytoryczny spór, a coraz częściej o zwykłe mordobicie. Jak już się pobijemy, to uznają nas za zagrożenie dla ładu i porządku. Zaobrączkują, opieczętują, czipa w dupsko wszczepią i powiedzą, że teraz jesteśmy bezpieczni :D