~~Groszkowa Lepnica napisał(a): Szanowny Panie Redaktorze - Kazimierzu,
przykro mi, że w powyższym artykule wybrzmiewa kampania wyborcza moderowana przez Pana Redaktora. Jako osoba która zna Pana już długo uznałem (błędnie) że Pana relacja z dzisiejszego wydarzenia będzie bardziej obiektywna.
(...)
Szanowny Panie Starosto,
O uzupełnieniu artykułu o wypowiedź radnego zdecydowałem ja, gdyż uznałem, że Czytelnikom należy się obiektywna informacja prezentująca nie tylko promocję uczestników konferencji, ale także krytykę podejmowanych przez nich decyzję, szczególnie że tych krytykujących przywołał właśnie Pan tymi niefortunnymi słowami o karawanie.
Jest Pan w lokalnej polityce już długo (niektórzy twierdzą, że za długo) i jak ta lokalna polityka działa doskonale Pan wie. Konferencja prasowa to nie jest darmowa reklama w mediach dla polityków, a jedynie poinformowanie o podjętych decyzjach czy planach. My prezentujemy stanowiska wszystkich stron - zarówno tych, którzy zgadzają się z Waszymi działaniami, jak i tych którzy je krytykują. A to, że jedyny odważny, który Was krytykuje to radny Małkowski to już inna sprawa, ale jeśli tylko pojawią się inni krytycy, to obiecuję Panu, że ich też będziemy pokazywać.
A co do kampanii wyborczej, o której Pan pisze - przecież nie musieliście robić konferencji prasowej i prezentować swoich pięknych twarzy (w tym i pana wicestarosty i członka etatowego).... :-)
Marcin Marczewski
Zmoderowano 21.03.2018 godz.17:59 - powód: (moderator)