Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny na sesji: "Ch... Ci w d..."
~~Zielonoszary Cis niezalogowany
30 marca 2018r. o 11:43
Sztukę to widać bo dość obszerny w pasie ale KULTURY temu jegomościowi- wyrażnie BRAKUJE!!!
Czas najwyższy aby bolesławiecki elektorat w nadchodzących wyborach wskazał gdzie jego miejsce, ponieważ to nie pierwszy przypadek takiego bardzo brzydkiego zachowania. Chyba ostatnio musiał już raz przepraszać zobowiązany chyba przez Sąd.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrzystoszara Języczka niezalogowany
30 marca 2018r. o 11:57
~~Ognistoczerwona Dalia napisał(a): Ten "polityk" przypomina mi takiego jednego z sejmu (są razem z Niesiołowskim w jednym klubie). Całe lata przy korycie i nieważne w jakiej partii , aby tylko za pieniądze podatników.Zachowuje się jak mu wygodnie aby tylko istnieć w tym systemie, aby go zauważono.

Ty się od Richarda Czarneckiego od pitol .Wszystkie Ryśki to fajne chłopy.
30 marca 2018r. o 12:10
Co to było ,,składam wszystkim wesołych świąt '' .? Na przewodniczącego rady pewnie wybrali najmądrzejszego i skoro ten mądrala w taki sposób składa życzenia Wielkanocne ,to ja dziękuję .Nie wiedział że to ostatnia sesja ,że za 4 dni Wielkanoc ? Mógł przygotować jakieś sensowne zdanie.
Panie Mucha ma Pan rację ,ja bym mu te jego ,,składam wszystkim......'' poradził wsadzić wie Pan gdzie.
~~Smolista Cykoria niezalogowany
30 marca 2018r. o 12:19
Ja tam wolę żeby było uczciwie choć nie zawsze salonowo, niżby mnie mieli okradać kulturalni i ułożeni krawaciarze.
30 marca 2018r. o 12:37
~~Smolista Cykoria napisał(a): Ja tam wolę żeby było uczciwie choć nie zawsze salonowo, niżby mnie mieli okradać kulturalni i ułożeni krawaciarze.

PISzesz i masz ;galeria Łokietka ,groby na drodze ,szkoła specjalna ,itd.
~~Herbaciana Krzewuszka niezalogowany
30 marca 2018r. o 13:15
~~Ognistoczerwona Dalia napisał(a): Ten "polityk" przypomina mi takiego jednego z sejmu (są razem z Niesiołowskim w jednym klubie). Całe lata przy korycie i nieważne w jakiej partii , aby tylko za pieniądze podatników.Zachowuje się jak mu wygodnie aby tylko istnieć w tym systemie, aby go zauważono.

A może chodzi o to żeby było uczciwie, sprawiedliwie i normalnie. Dla Ciebie pewnie nie istnieje nic oprócz kasiory i kręcenia lodów. Masz jedynego normalnego i porównujesz go do kumpli Niesioła. Musi jakiś jesteś od palenia świeczek pod sądem? I uwierz mi być wyzywanym i ignorowanym nie jest przyjemnie. Ja odbieram Pana Muchę jako ideowego społecznika.
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina niezalogowany
30 marca 2018r. o 13:24
No i proszę... Mamy. Nadworna tv nie zająknie się o ty że radny wytropił nielegalny cmentarz i nieprawidłowości. Nie powiedzą o tym że działa społecznie dla dzieciaków w szkole specjalnej, nie widza że chce wyjaśnienia przekrętu na Łokietka, ale widzą jedno... Na czyje zlecenie? Odpowiedź pozostawiam wam.
Tym bardziej widać jaki to układ i jak bardzo się go boja skoro takie coś puścili w tv lokalnej.

http://boleslawiec.tv/wideo/wulgaryzmem-na-swiateczne-zyczenia/
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina niezalogowany
30 marca 2018r. o 13:25
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina napisał(a): No i proszę... Mamy. Nadworna tv nie zająknie się o ty że radny wytropił nielegalny cmentarz i nieprawidłowości. Nie powiedzą o tym że działa społecznie dla dzieciaków w szkole specjalnej, nie widza że chce wyjaśnienia przekrętu na Łokietka, ale widzą jedno... Na czyje zlecenie? Odpowiedź pozostawiam wam.
Tym bardziej widać jaki to układ i jak bardzo się go boja skoro takie coś puścili w tv lokalnej.
http://boleslawiec.tv/wideo/wulgaryzmem-na-swiateczne-zyczenia/

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza