~~Malinowoczerwony Kuflik niezalogowany 4 kwietnia 2018r. o 22:17
~~Szmaragdowozielony Winorośl napisał(a): Układ przygotowuje się do wyborów biorąc przykład z Wrocławia.Były wiceprezes PIS K. Ujazdowski startuje na prezydenta Wrocławia z ramienia PO czyli Schetyny a w Bolesławcu prawdopodobnie nasz Car przy poparciu Stasika ,Chwojnickiego i Cołokidziego chce utrzymać się na stołku 5 kadencję.
Ci Trzej Muszkieterowie to tylko mogą dać Romanowi ,,pocałunek śmierci "
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina niezalogowany 4 kwietnia 2018r. o 22:30
~~Malinowoczerwony Kuflik napisał(a):
~~Szmaragdowozielony Winorośl napisał(a): Układ przygotowuje się do wyborów biorąc przykład z Wrocławia.Były wiceprezes PIS K. Ujazdowski startuje na prezydenta Wrocławia z ramienia PO czyli Schetyny a w Bolesławcu prawdopodobnie nasz Car przy poparciu Stasika ,Chwojnickiego i Cołokidziego chce utrzymać się na stołku 5 kadencję.
Ci Trzej Muszkieterowie to tylko mogą dać Romanowi ,,pocałunek śmierci "
Na bezrybiu i rak ryba... Tonący brztwy się chwyta.. Wszystkie ręce na pokład... i tak dalej. Po tej konsolidacji będzie widać że przez te wszystkie lata panowie nie byli żadnymi przeciwnikami, a raptem odgrywali przed nami teatr. Kiedy śmierć (polityczna) zagląda w oczy są w stanie się ujawnić i pójść razem.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 4 kwietnia 2018r. o 23:06
Od lat nawołuję samorządowców do wykorzystania władzy w imię Narodu. Możemy to zrobić . My możemy zacząć myśleć , Wy możecie zacząć mówić prawdę.
Na bazie własnego życia mogę dzisiaj powiedzieć , bo wisi mi już w zasadzie wszystko , nawet z najbardziej szczytnymi ideami IMPULSACJI MIASTA :D
... kiedy staniesz przed Bogiem ... kapłanie , urzędniku , polityku , lekarzu i prawniku ... co powiesz w obronie swych idei ?
Kiedyś miałem taką nadzieję , że Ci , którzy zamierzają , lub planują nami rządzić , będą chcieli z nami ... pospólstwem dyskutować ... pytałem Dwuimiennego , co myśli o greenbackach ... olał mnie , tak samo , jak wszystkich olewa ( czy się stoi , czy ... itd. )
Pytam więc publicznie Kolegę Małkowskiego ( wobec prawa i boga wszyscy jesteśmy tacy sami ... Kolego :) ) ... jesteś pewien , że zapełnianie rad nadzorczych ciołkami z pod budki z piwem , to właściwy kierunek dobrych zmian ?
Dzisiaj też mam nadzieję , że Kolega odpowie TAK ... lub NIE , ale nadzieja matką głupich i tą prawdę trzeba wreszcie sobie wziąźć do serca .
Politycy już tak mają , że uwielbiają deklaracje i oświadczenia , przemowy i blichtr , ale dyskusja , szczególnie publiczna , to swoista persona non grata :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jasnobrunatny Przypołudnik niezalogowany 4 kwietnia 2018r. o 23:08
Mieszkancy Tej Dziadoskiej Gminy wiedza,ze Ratuszowy Rynsztok nie ma zadnych szans w tych wyborach.Tylko wszyscy sie lituja na d Panem Radnym Malkowskim,ktory uprawia Partyzantke w stosunku do swoich Pracodawcow.Pracodawcy sie zastanawiaja czy nie rozwiazac z nim Umowy o Prace ,bo Godzi w ustalenia Partii PIS i wychodzi przed ORKIESTRE.Pan M.Malkowski nie podejmowal zadnych ustalen odniosnie IMPULSU MIASTA,Cos belkotal Krecil i Klamial.Dlatego KGHM Lubin nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci,za DEMAGOGIE tego Pana.
~~Mlecznoróżowy Rozwar niezalogowany 4 kwietnia 2018r. o 23:14
Pannazdzieckiem napisał(a): (....)
Pytam więc publicznie Kolegę Małkowskiego ( wobec prawa i boga wszyscy jesteśmy tacy sami ... Kolego :) ) ... jesteś pewien , że zapełnianie rad nadzorczych ciołkami z pod budki z piwem , to właściwy kierunek dobrych zmian ?
(.....)
Przeczytaj dokładnie: cyt z wywiadu: "Chcemy oddać rady nadzorcze spółek mieszkańcom posiadającym odpowiednie kwalifikacje, żeby skuteczniej patrzyli na ręce urzędników i polityków. Nie chcemy budować imperium, chcemy odbudować uczciwe relacje. To wymaga zmian.
Te uprawnienia to nic innego jak zdany egzamin państwowy potwierdzony certyfikatem. Takich bolesławian, wbrew pozorom młodych i wykształconych w tym kierunku jest sporo. A tekst ten można zachować i pokazać Małkowskiemu gdyby wygrał. Ja wiem że on słowa dotrzymuje.
~~Czarnofioletowa Kosodrzewina niezalogowany 4 kwietnia 2018r. o 23:27
~~Jasnobrunatny Przypołudnik napisał(a): Mieszkancy Tej Dziadoskiej Gminy wiedza,ze Ratuszowy Rynsztok nie ma zadnych szans w tych wyborach.Tylko wszyscy sie lituja na d Panem Radnym Malkowskim,ktory uprawia Partyzantke w stosunku do swoich Pracodawcow.Pracodawcy sie zastanawiaja czy nie rozwiazac z nim Umowy o Prace ,bo Godzi w ustalenia Partii PIS i wychodzi przed ORKIESTRE.Pan M.Malkowski nie podejmowal zadnych ustalen odniosnie IMPULSU MIASTA,Cos belkotal Krecil i Klamial.Dlatego KGHM Lubin nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci,za DEMAGOGIE tego Pana.
A nie będzie wstyd kiedy te słowa trzeba będzie powórzyć w oczy p. Małkowskiemu z ławy sądowej i udowodnić, a wszyscy dowiedzą się kim jesteś? :) Ciekawe czy p. Maciej to zgłosi.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 4 kwietnia 2018r. o 23:57
~~Mlecznoróżowy Rozwar napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): (....)
(.....)
Przeczytaj dokładnie: cyt z wywiadu: "Chcemy oddać rady nadzorcze spółek mieszkańcom posiadającym odpowiednie kwalifikacje, żeby skuteczniej patrzyli na ręce urzędników i polityków. Nie chcemy budować imperium, chcemy odbudować uczciwe relacje. To wymaga zmian.
Te uprawnienia to nic innego jak zdany egzamin państwowy potwierdzony certyfikatem. Takich bolesławian, wbrew pozorom młodych i wykształconych w tym kierunku jest sporo. A tekst ten można zachować i pokazać Małkowskiemu gdyby wygrał. Ja wiem że on słowa dotrzymuje.
Chłopcze , a słyszałeś coś o tym , żeby Misio zdawał egzamin u Maciara ?
W czasach , kiedy ja się edukowałem , ruskie , a konkretnie bracia Strugaccy wymyślili sobie Akademię Władców ... taka powieść s-f :) Te Wasze akademie pachną sianem , alkoholem i moczem. Dzieci izraelskich Kwiatów :)
Poczytaj sobie głupku wykłady dr Jaśkowskiego , albo Michalkiewicza , być może wtedy zrozumiesz gdzie pędzą te Wasze kompetencje :D
Panie Małkowski , skoro już doszliśmy do tego momentu dyskusji , proszę mi powiedzieć cóż to znaczy egzamin zdany przed komisją państwa istniejącego jedynie teoretycznie ?
Chłopcze , a słyszałeś coś z tego o czym mówi pani prof Izabela Litwin ?
No , to jak się zorientujesz , to wtedy pogadamy , bo jak na razie , to jesteś ...dziecko w czasie , którego to czasu nie rozumie ... :D
To nie chodzi o to , czy Małkowski jest fajnym kumplem , to chodzi o to , czy jest Absolwentem Akademii Władców ... czujesz blusa ? :)
Dobrej nocy :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.