~Rudoczerwony Rojnik napisał(a): Ciekawe propozycje, szczególnie co do włączenia mieszkańców z uprawnieniami do kontroli spółek. Ważny nacisk na poprawę sytuacji szpitala. Propozycje pomocy drobnym przedsiebiorcom. Audyty w Spółkach. Jak rozumiem otwarte konkursy na stanowiska kierownicze. Wyjaśnienie sprawy pl. Łokietka. Wywalenie etatowego członka. Oszczędna administracja. Program mieszkaniowy. Podoba mi się młody wiek, wykształcenie i doświadczenie. Podoba mi się ten reset i energia i to że nie ma w tym populizmu i obiecanek, bo to politycy sypią jak z rękawa. Odpowiedzialny mądry człowiek. Trzymam kciuki i czekam na kolejne propozycje. Sporo się mówi po tym wywiadzie na mieście. Ja czytałem go w gazecie. Powodzenia młodzi. Czas na zmiany.
~~Liliowoczerwony Kuklik napisał(a):~Rudoczerwony Rojnik napisał(a): Ciekawe propozycje, szczególnie co do włączenia mieszkańców z uprawnieniami do kontroli spółek. Ważny nacisk na poprawę sytuacji szpitala. Propozycje pomocy drobnym przedsiebiorcom. Audyty w Spółkach. Jak rozumiem otwarte konkursy na stanowiska kierownicze. Wyjaśnienie sprawy pl. Łokietka. Wywalenie etatowego członka. Oszczędna administracja. Program mieszkaniowy. Podoba mi się młody wiek, wykształcenie i doświadczenie. Podoba mi się ten reset i energia i to że nie ma w tym populizmu i obiecanek, bo to politycy sypią jak z rękawa. Odpowiedzialny mądry człowiek. Trzymam kciuki i czekam na kolejne propozycje. Sporo się mówi po tym wywiadzie na mieście. Ja czytałem go w gazecie. Powodzenia młodzi. Czas na zmiany.
Człowieku ty się ogarnij i przestań pisać bzdury ,jeśli Małkowski startuje na prezydenta Bolesławca to jaki będzie miał wpływ na ETATOWEGO CZŁONKA w Powiecie .?
~Granatowoszara Tawułka napisał(a): a może pan Maciej pochwali sie w jaki sposób został viceprezydentem i jakie osiągnął sukcesy na tym polu?:):):)...jak to sie nazwywa:)
~~Szmaragdowozielony Winorośl napisał(a): 5 lat temu po ukończeniu studiów z zakresu ochrony środowiska starałem się o pracę w Urzędzie Miasta,niestety zatrudniono osobę bez kwalifikacji. Póżniej okazało się ,że nie byłem z układu.Wyjechałem do Holandii gdzie się urządziłem ale myślami wracam do tamtej sprawy. Będę kibicował Impulsowi.