Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Smolisty Tojeść niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:31
~Krwawosiny Wielosił napisał(a): Właśnie o tym pisze.
Proszę przeczytać ostatni komentarz do artykułu
„ burmistrz zrywa umowy...”
Co to za buractwo...

Koniec waszych dziadowskich rządów jest bliski .każdy inny kto będzie rządził tą gminą to będzie lepszy . Nikt z członków Weta tu nie pisze a zakamuflowany wpis Roberta jest tu co drugi . ale później w Sądzie to nie ja, prowadzę dom otwarty, każdy może przyjść i napisać .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Herbaciana Aksamitka niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:35
~Perłowa Dąbrówka napisał(a): Dno to mało powiedziane......
Ludzie bez żadnych skrupułów.

Do tego redakcja i jej fotki.... Manipulujace

Jaka niby to manipulacja czyżby fotomontaż a może to jest prawdziwe zdjęcie ?
~~Bławatna Żurawka niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:40
~Krwawosiny Wielosił napisał(a): Diabły to Wy jesteście i to kosmate.
Więcej niż połowa osób wypowiadających sie w tym temacie chce do korytka.
Myślicie ze są to takie bezinteresowne i społeczne duszyczki.
Jeżeli oni wygrają wybory to dopiero będzie kocioł i piekło w gminie.
Jeszcze żeby coś konkretnego to nie dość ze analfabetyzm to i jeszcze prostactwo.
Pójdziemy to gminy i będziemy słyszeć
„Jo żem naczelnik wydziału” ;)
Ps. Nie jestem zwollenikiem żadnego z kandydatów bo nie ma na kogo głosować!

Być może jesteś jakimś naczelnikiem wydziału. Nie strasz ludzi, bo za bardzo nie masz czym. Ten wpis jest prostacki i kłamliwy i tak nieskładny, że to aż żenujące.
Jest na kogo głosować i jest to zupełnie ktoś inny niż obecny. Ty to wiesz i ludzie już to wiedzą. Dlatego wypisujesz takie bzdety.
~~Trawiasty Czarny niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:41
Spoko, spoko, już ja się nie nabiorę na te obiecanki .... Jeszcze jak było weto to miało to jakiś sens, myślałem że to tak na poważnie " patrzeć władzy na ręce" Teraz czuję się nieswojo przez tą kandydaturę. Wyszło jak zwykle .....
~Perłowa Dąbrówka niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:41
Manipulacja tobeg mnie absurdalne oskarżenie tylko po to aby wezwać burmistrza na salę. Zaprzyjaźnione bolec zrobi fotkę i w świat przekaz że burmistrz na coś za uszami....
Brudna ordynarna walka o władzę....
Jesteście beznadziejni...
~Perłowa Dąbrówka niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:45
Smolisty a Vicek nie pisał bzdur o kolejne, już nie jest vetowcy. Kłamiecie, kłamiecie...
~~Herbaciana Aksamitka niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:45
~~Bławatna Żurawka napisał(a):
~Krwawosiny Wielosił napisał(a): Diabły to Wy jesteście i to kosmate.
Więcej niż połowa osób wypowiadających sie w tym temacie chce do korytka.
Myślicie ze są to takie bezinteresowne i społeczne duszyczki.
Jeżeli oni wygrają wybory to dopiero będzie kocioł i piekło w gminie.
Jeszcze żeby coś konkretnego to nie dość ze analfabetyzm to i jeszcze prostactwo.
Pójdziemy to gminy i będziemy słyszeć
„Jo żem naczelnik wydziału” ;)
Ps. Nie jestem zwollenikiem żadnego z kandydatów bo nie ma na kogo głosować!

Być może jesteś jakimś naczelnikiem wydziału. Nie strasz ludzi, bo za bardzo nie masz czym. Ten wpis jest prostacki i kłamliwy i tak nieskładny, że to aż żenujące.
Jest na kogo głosować i jest to zupełnie ktoś inny niż obecny. Ty to wiesz i ludzie już to wiedzą. Dlatego wypisujesz takie bzdety.

3C i on mają dyżury żeby podgrzewać temat ale każdy ich wpis tylko ich pogrąża .dlatego zagłosuję na każdego innego kandydata tylko nie na Relicha .
~~Bławatna Żurawka niezalogowany
22 czerwca 2018r. o 22:49
~~Trawiasty Czarny napisał(a): Spoko, spoko, już ja się nie nabiorę na te obiecanki .... Jeszcze jak było weto to miało to jakiś sens, myślałem że to tak na poważnie " patrzeć władzy na ręce" Teraz czuję się nieswojo przez tą kandydaturę. Wyszło jak zwykle .....

Wcale się nie dziwię, że czujesz się nieswojo. Miało być tak pięknie. Kolejne latka przy korytku. I nagle wszystko diabli wzięli. Uuuuuuuuu......
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza