Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Pawa Budleja niezalogowany
25 czerwca 2018r. o 23:52
~~Śnieżnobiała Krokosmia napisał(a): Czas na zmiany wystarczy już trwonienia naszych pieniędzy .Każdy tylko nie RELICH .

I nikt z jego ekipy. Bo to by znaczyło kontynuację tego BAŁAGANU i NIEKOMPETENCJI.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rumiana Jeżyna niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 7:52
alle on dużo zrobił dla gminy, uzyskał pieniądze z Unii Europejskiej, strefy ekonomicznej, posprzedawal działki które nikt nie chciał kupić itp, itd
~~Złotawordzawa Żurawina niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 8:56
~Rumiana Jeżyna napisał(a): alle on dużo zrobił dla gminy, uzyskał pieniądze z Unii Europejskiej, strefy ekonomicznej, posprzedawal działki które nikt nie chciał kupić itp, itd[/c

A, już kumam. To ironia ?

Ale szkołę w Parzycach chciał ktoś kupić.
~~Czerwonopomarańczowy Bluszczyk niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 9:09
Tak sobie obserwuje od dawna ten temat i wiecie co? Całe wielkie G... macie na tego swojego burmistrza, jak by było inaczej to już by go zamknęli, bo z pewnością byście na niego już donieśli :)
Cóż nie jest idealny, nikt nie jest, ale w mieście coś naprawdę się ruszyło .... fakt firma dała d...... ale to nie wina chyba burmistrza? Nawet wielcy padają, np tacy co autostrady budują.

Te ciągle ataki stały się już śmieszne, piana wam z py....leci, bo wiecie, że mimo waszych wysiłków burmistrz ma dalej duże poparcie :)
~~Złotawordzawa Żurawina niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 9:34
~~Czerwonopomarańczowy Bluszczyk napisał(a): Tak sobie obserwuje od dawna ten temat i wiecie co? Całe wielkie G... macie na tego swojego burmistrza, jak by było inaczej to już by go zamknęli, bo z pewnością byście na niego już donieśli :)
Cóż nie jest idealny, nikt nie jest, ale w mieście coś naprawdę się ruszyło .... fakt firma dała d...... ale to nie wina chyba burmistrza? Nawet wielcy padają, np tacy co autostrady budują.

Te ciągle ataki stały się już śmieszne, piana wam z py....leci, bo wiecie, że mimo waszych wysiłków burmistrz ma dalej duże poparcie :)

Oj, oj. Ten wpis świadczy, że to tobie piana z py... leci., może nie tylko z py...

Gdyby tak nie było, to byś nie robił było takich wpisów. Przedsiębiorców w Rynku g....obchodzi kto zawinił, bo to oni ponoszą straty. W mieście się ruszyło, ale na wybory. Nic dla ludzi, wszystko pod publiczkę.

Nikt nie twierdzi, że burmistrz nie ma poparcia. Ale to poparcie topnieje jak bałwan w marcu. Sorry, taki mamy klimat.

Nie spodziewajmy się niczego nowego po starym.
~~Cyklamenowy Osteospermum niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 13:21
tak też myślałam że jej pseudo pomoc w stowarzyszeniu ma inny cel i miałam racje dochrapać się do władzy a później będzie krakać jak inni bo nauczyciele powinni uczyć w szkołach a nie do polityki się pchać w Bolesławcu co drugi nauczyciel się pcha i nic dobrego z tego nie wynika jak widać....
~~Nadżółkły Dziurawiec niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 13:59
~~Cyklamenowy Osteospermum napisał(a): tak też myślałam że jej pseudo pomoc w stowarzyszeniu ma inny cel i miałam racje dochrapać się do władzy a później będzie krakać jak inni bo nauczyciele powinni uczyć w szkołach a nie do polityki się pchać w Bolesławcu co drugi nauczyciel się pcha i nic dobrego z tego nie wynika jak widać....

Roman Nauczyciel i twój bankowiec może mu buty czyścić .A po drugie poszukaj jakiegoś kandydata to na pewno na niego zagłosuję ,wszyscy tylko nie Relich bo szkoda naszej Gminy .
~~Fiołkowy Żagwin niezalogowany
26 czerwca 2018r. o 17:08
~~Cyklamenowy Osteospermum napisał(a): tak też myślałam że jej pseudo pomoc w stowarzyszeniu ma inny cel i miałam racje dochrapać się do władzy a później będzie krakać jak inni bo nauczyciele powinni uczyć w szkołach a nie do polityki się pchać w Bolesławcu co drugi nauczyciel się pcha i nic dobrego z tego nie wynika jak widać....

Ja na nią zagłosuję i z kim rozmawiam to mówi to samo. a takie wpisy to o d.... rozbić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy