~~Śliwkowa Ostróżka napisał(a):~~Rezedowa Lewizja napisał(a):~~Rudożółty Kielichowiec napisał(a): Naprawdę u was wyjeżdzając z podporządkowanej ma się pierwszeństwo .I co na to posterunek MO ,nie widzi że to wał ?
Cała ta gmina to jeden wielki wał ,czy to tak trudno sprawdzić czyja jest ta górka w Milikowie obok tego feralnego boiska .?????????????????
To jak wiesz, to napisz, a nie jak zwykle plotami się zajmujecie, niby do polityki się pchacie, a ci..... z was.
~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
No to fakt, masz teraz mocną argumentację, Normalnie asa w kieszeni :) Dobrze że ci powiedział :P
~~Fioletowoczarny Różanecznik napisał(a):~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
No to fakt, masz teraz mocną argumentację, Normalnie asa w kieszeni :) Dobrze że ci powiedział :P
Chyba nie myślisz ,że Ksiądz się myli ,może go spowiadał i ten wyśpiewał mu swoje grzechy ?
~~Piwny Jarząb napisał(a):~~Fioletowoczarny Różanecznik napisał(a):~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
Chyba nie myślisz ,że Ksiądz się myli ,może go spowiadał i ten wyśpiewał mu swoje grzechy ?
Ty się lepiej dowiedz, z czego twoja stara się spowiada :P
~~Białawoszara Pragnia napisał(a):~~Piwny Jarząb napisał(a):~~Fioletowoczarny Różanecznik napisał(a):~~Purpurowy Pieris napisał(a):~~Siwawy Żeniszek napisał(a): Dzisiaj rozmawiałem z pewnym Księdzem z Gminy Nowogrodziec ,który bez wahania powiedział ,że najwyższy czas żeby wybrać nowego burmistrza .
Ty się lepiej dowiedz, z czego twoja stara się spowiada :P
Twoja szma.ta to się nawet nie spowiada bo rozgrzeszenia by nie dostała .lepiej pilnuj su.ki bo wszyscy ją mieli tylko nie ja i pies sołtysa .