Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Kredowobiała Pelargonia niezalogowany
9 sierpnia 2018r. o 21:38
~Amarantowy Tojeść napisał(a): Pani Joanno ma Pani głosy mojej rodziny

Mojej także a nawet prawie całej mojej miejscowości ,starczy już tej arogancji i kłamstw .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnofioletowy Jałowiec niezalogowany
9 sierpnia 2018r. o 22:24
~~Kredowobiała Pelargonia napisał(a):

Mojej także a nawet prawie całej mojej miejscowości ,starczy już tej arogancji i kłamstw .

A moje województwo nie będzie na nią głosować. ..... Przegrałeś
~~Szmaragdowy Jastrzębiec niezalogowany
9 sierpnia 2018r. o 22:29
~~Czarnofioletowy Jałowiec napisał(a):

A ty co wojewoda? Chyba z Koziej Wólki.
10 sierpnia 2018r. o 7:07
W Milikowie wybudowano boisko które ma służyć nie piłkarzom ale burmistrzowi do promowania własnego wizerunku . Mają tu być przeniesione wszystkie imprezy plenerowe z gminy, łącznie z tradycyjną Pieczenicą Gościszowską .Tylko pytanie nikt nie przewidział miejsc parkingowych i ta wąska droga będzie zakorkowana z resztą już niedługo będzie pierwsza próba Gminne Dożynki .
~Posiwiała Jeżówka niezalogowany
10 sierpnia 2018r. o 10:57
Ale bzdury piszesz, Pieczenica była i zawsze będzie w Gościszowie, a prawie każda wioska ma jakąś imprezę przypisaną u siebie i pozostanie tak jak było. A boisko będzie służyć mieszkańcom Milikowa i innym. W Czernej też zrobiono boisko w tym roku i co tam też burmistrz przeniesie wszystkie imprezy? Zastanów się ci piszesz a dopiero pisz.
10 sierpnia 2018r. o 10:59
~~Czarnofioletowy Jałowiec napisał(a):

Twoje województwo to Dzięcioł te kilka domków czyli kol Nowogrodźca .
10 sierpnia 2018r. o 11:07
~Posiwiała Jeżówka napisał(a): Ale bzdury piszesz, Pieczenica była i zawsze będzie w Gościszowie, a prawie każda wioska ma jakąś imprezę przypisaną u siebie i pozostanie tak jak było. A boisko będzie służyć mieszkańcom Milikowa i innym. W Czernej też zrobiono boisko w tym roku i co tam też burmistrz przeniesie wszystkie imprezy? Zastanów się ci piszesz a dopiero pisz.

Wiem co piszę to ty masz błędne informacje ,To boisko będzie tak samo służyło mieszkańcom Milikowa jak te Kontenery które nigdy nie służyły mieszkańcom tylko wandalom którzy je zniszczyli, przypomnę ,że kosztowały ponad 80 tys zł nas mieszkańców całej Gminy .A jakie to imprezy gminne są w każdej wiosce bo ja o takowych nie słyszałem.
10 sierpnia 2018r. o 12:12
~Posiwiała Jeżówka napisał(a): Ale bzdury piszesz, Pieczenica była i zawsze będzie w Gościszowie, a prawie każda wioska ma jakąś imprezę przypisaną u siebie i pozostanie tak jak było. A boisko będzie służyć mieszkańcom Milikowa i innym. W Czernej też zrobiono boisko w tym roku i co tam też burmistrz przeniesie wszystkie imprezy? Zastanów się ci piszesz a dopiero pisz.

Obrońco skompromitowanego układu to może napiszesz dlaczego trampkarze z Czernej grają na boisku w Parzycach, widzę ,że muszę ci wyjaśnić ,boisko stare w Czernej jest niedopuszczone do rozgrywek ponieważ nad boiskiem przebiega linia wysokiego napięcia i przebywanie tam grozi śmiercią ,druga sprawa nowe boisko przy szkole ma 40 metrów długości więc nawet nie ma wymiarów Orlika jest to boisko dla dzieci ze szkoły podstawowej .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.