~~Kredowobiała Pelargonia napisał(a): Pani Joasiu pora rozpocząć kampanię wyborczą bo Relich cały czaslansuje się za pieniądze podatników .
~~Brązowoszary Brokuł napisał(a): Jaka kampania? Toż to był mega falstart :)
~~Karmazynowa Cieszynianka napisał(a):~~Kredowobiała Pelargonia napisał(a): Pani Joasiu pora rozpocząć kampanię wyborczą bo Relich cały czaslansuje się za pieniądze podatników .
Dobrze, że ludzie widzą ten problem. Myślę, że ludzie będą się bać przychodzić na spotkania z innymi kandydatami. Na pewno będą przychodzić prowokatorzy. Trzeba się z tym liczyć.
~~Pąsowy Miskant napisał(a):~~Karmazynowa Cieszynianka napisał(a):~~Kredowobiała Pelargonia napisał(a): Pani Joasiu pora rozpocząć kampanię wyborczą bo Relich cały czaslansuje się za pieniądze podatników .
Dobrze, że ludzie widzą ten problem. Myślę, że ludzie będą się bać przychodzić na spotkania z innymi kandydatami. Na pewno będą przychodzić prowokatorzy. Trzeba się z tym liczyć.
Czyżby ktoś scenariusz z "Rancza" wprowadzał w życie ? Kto Kozioł ? Kto Czerepach ?
A tak poważnie warto przemyśleć co się działo w Wilkowyjach ......
~~Sinawa Celozja napisał(a):~~Pąsowy Miskant napisał(a):~~Karmazynowa Cieszynianka napisał(a):~~Kredowobiała Pelargonia napisał(a): Pani Joasiu pora rozpocząć kampanię wyborczą bo Relich cały czaslansuje się za pieniądze podatników .
Czyżby ktoś scenariusz z "Rancza" wprowadzał w życie ? Kto Kozioł ? Kto Czerepach ?
A tak poważnie warto przemyśleć co się działo w Wilkowyjach ......
Ale że co? Masz na myśli że wójt Kozioł z Wilkowyj to obecny..........Ale jaja.......