~~Brunatnoczerwona Kapusta napisał(a):~~Perłowy Szczypiorek napisał(a):~~Rudawobrązowy Hibiskus napisał(a):~~Brunatnorudy Winobluszcz napisał(a): Coś wam nie wychodzi to ostatnio naganianie, widać denerwujecie się :D
Może Relich odpowie na pytanie, w budżecie na 2018 rok była kwota116 000 tys zł na remont płyty boiska w Zebrzydowej. remont miał się rozpocząć zaraz po rozgrywkach z tego co wiem żadnego remontu nie będzie bo burmistrz zdjął to zadanie zabierając79700 tys i pozostawiając 37135tys które mogą jedynie wystarczyć na projekt i pozwolenie na budowę ,sprawa jest bardziej zawiła ale może burmistrz wypowie się publicznie na najbliższej sesji .
Mała pomyłka ma być
116, 000 zł
79.700zł
37.135zł
No to na pozwolenie na budowę o które tak walczycie będzie :D Może nawet na gablotkę wystarczy i sobie powiesicie to pozwolenie:D
~~Brunatnoczerwona Kapusta napisał(a):~~Perłowy Szczypiorek napisał(a):~~Rudawobrązowy Hibiskus napisał(a):~~Brunatnorudy Winobluszcz napisał(a): Coś wam nie wychodzi to ostatnio naganianie, widać denerwujecie się :D
Może Relich odpowie na pytanie, w budżecie na 2018 rok była kwota116 000 tys zł na remont płyty boiska w Zebrzydowej. remont miał się rozpocząć zaraz po rozgrywkach z tego co wiem żadnego remontu nie będzie bo burmistrz zdjął to zadanie zabierając79700 tys i pozostawiając 37135tys które mogą jedynie wystarczyć na projekt i pozwolenie na budowę ,sprawa jest bardziej zawiła ale może burmistrz wypowie się publicznie na najbliższej sesji .
Mała pomyłka ma być
116, 000 zł
79.700zł
37.135zł
No to na pozwolenie na budowę o które tak walczycie będzie :D Może nawet na
gablotkę wystarczy i sobie powiesicie to pozwolenie:D
~~Perłowy Szczypiorek napisał(a):~~Brunatnoczerwona Kapusta napisał(a):~~Perłowy Szczypiorek napisał(a):~~Rudawobrązowy Hibiskus napisał(a):~~Brunatnorudy Winobluszcz napisał(a): Coś wam nie wychodzi to ostatnio naganianie, widać denerwujecie się :D
Mała pomyłka ma być
116, 000 zł
79.700zł
37.135zł
Głąbie Kapuściany czyli mam rozumieć ,że wy przez ostatnie 12 lat rządów nie występowaliście o pozwolenia i projekty żeby zaoszczędzić pieniędzy na inwestycjach ,to powiedz czy nie powinna zająć się prokuratura .???????
~Oliwkowozielony Bluszcz napisał(a): Proszę bez wyzwisk.
Przecież Wy cały czas podajecie do prokuratury.
Panie Burmistrzu czy kandydatka robi przedwczesna kampanie?
Proszę to sprawdzić.
Pozdrawiam
~~Różowofioletowy Goździk napisał(a):~~Perłowy Szczypiorek napisał(a):~~Brunatnoczerwona Kapusta napisał(a):~~Perłowy Szczypiorek napisał(a):~~Rudawobrązowy Hibiskus napisał(a):~~Brunatnorudy Winobluszcz napisał(a): Coś wam nie wychodzi to ostatnio naganianie, widać denerwujecie się :D
Mała pomyłka ma być
116, 000 zł
79.700zł
37.135zł
Głąbie Kapuściany czyli mam rozumieć ,że wy przez ostatnie 12 lat rządów nie występowaliście o pozwolenia i projekty żeby zaoszczędzić pieniędzy na inwestycjach ,to powiedz czy nie powinna zająć się prokuratura .???????
Donoś, chyba masz już wprawę ? :D
~~Malinowy Rannik napisał(a): A dlaczego nikt nie zapalił zapalniczki? Czyżby nikt sie nie solidaryzował ? :D