Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Poczerwieniała Macierzanka niezalogowany
7 maja 2018r. o 5:00
~Platynowy Jarząb napisał(a): A ja w 100% popieram Burmistrza Relicha☺

NIE WIELU JEST TAKICH CO BY SIEBIE NIE LUBILI ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zgniła Przylaszczka niezalogowany
7 maja 2018r. o 5:42
Dzień dobry ranny ptaszku-Macierzanko. Sugerujesz ze to p. Burmistrz napisał, ze w 100% popiera p. Relicha. Otóz mam dla Ciebie złą wiadomość...to nie on, to ja...☺no i miłego dnia życzę- mimo wszystko☺
~Czerwonopomarańczowy Pigwowiec niezalogowany
7 maja 2018r. o 5:50
Daj spokój tak to ze 3 osoby mogą napisać. I teraz ciekawe która to ty zgniła przylaszczko.
~~Atramentowa Porzeczka niezalogowany
7 maja 2018r. o 6:17
Zgniła masz sklerozę ? To ja napisałem ten pochwalny post ,Zobacz że IP jest ratuszowe .
~~Poczerwieniała Macierzanka niezalogowany
7 maja 2018r. o 8:10
~Zgniła Przylaszczka napisał(a): Dzień dobry ranny ptaszku-Macierzanko. Sugerujesz ze to p. Burmistrz napisał, ze w 100% popiera p. Relicha. Otóz mam dla Ciebie złą wiadomość...to nie on, to ja...☺no i miłego dnia życzę- mimo wszystko☺

Oj nie prawda . Ja to on ,czym my to wy, albo ja to oni, tak na prawdę to ja , to nie on . A najlepiej to do Prokuratury , Prokuratura da wam IP a wy jak to macie w zwyczaju do sądu.
~~Alabastrowa Pernecja niezalogowany
7 maja 2018r. o 8:30
Kiedy ponownie w naszej gminie:
1. Nikt nie będzie ścigał IP komputerów przez prokuraturę.
2. Nie będzie podawania do sądu własnych mieszkańców.
3. Zniknie pojęcie POMÓWIENIE.
4. Włodarz skieruje energię na integrację a nie na skłócanie.
5. Problemy mieszkańców będą priorytetem działania.

Są takie gminy, gdzie tak jest. Czy u nas będzie NORMALNIE???
~~Bławatny Agrest niezalogowany
7 maja 2018r. o 8:54
Widzę ciekawy program ma opozycja, wymyślić problemy i próbować je rozwiązać. Tak nie wygracie.
Swoją drogą też jestem za zmianą Burmistrza, z moich prywatnych powodów, ale widzę, że słabo z tą naszą opozycją .... masakra
~~Jaskraworóżowy Winorośl niezalogowany
7 maja 2018r. o 9:12
"ojej, ojej. z osobistych powodów chciałbym, ale opozycja.....masakra....."

Juz ty dobrze wiesz, że opozycja silna, bo inaczej nie zawracałbyś sobie nią swojej rozczochranej.

Życzę opozycji jak najlepiej, Życzę wygrania wyborów. W tym momencie to jedyna i najlepsza alternatywa do tego co jest. A jest......................Szkoda pisać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza