~Zgniłozielona Słonecznica napisał(a): Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jednozdanie się powie-zwolennicy veto odpowiedzą dziesięcioma. To wam należy przyznac: zakrzyczycie wszystkich. Tylko to nie jest merytoryczna rozmowa. I zaraz sie okaze ze winą p. Burmistrza jest to, ze banki pobierają odsetki...i to że deszczu nie ma to tez na pewno wina Burmistrza. Dla mnie to kabaret. I na nikogo z veto nie zagłosuję....
~Zgniłozielona Słonecznica napisał(a): Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jednozdanie się powie-zwolennicy veto odpowiedzą dziesięcioma. To wam należy przyznac: zakrzyczycie wszystkich. Tylko to nie jest merytoryczna rozmowa. I zaraz sie okaze ze winą p. Burmistrza jest to, ze banki pobierają odsetki...i to że deszczu nie ma to tez na pewno wina Burmistrza. Dla mnie to kabaret. I na nikogo z veto nie zagłosuję....
~~Bura Celozja napisał(a):~Zgniłozielona Słonecznica napisał(a): Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jednozdanie się powie-zwolennicy veto odpowiedzą dziesięcioma. To wam należy przyznac: zakrzyczycie wszystkich. Tylko to nie jest merytoryczna rozmowa. I zaraz sie okaze ze winą p. Burmistrza jest to, ze banki pobierają odsetki...i to że deszczu nie ma to tez na pewno wina Burmistrza. Dla mnie to kabaret. I na nikogo z veto nie zagłosuję....
Dokładnie, wszystko na nie, co burmistrz robi. Do ideału w/g mnie to mu daleko, ale za parę spraw trzeba go pochwalić patrząc obiektywnie.
Jedno jest pewne, moje zaufanie i głos straciliście. Mam nadzieję że powstanie jeszcze jedna opcja wyboru i na burmistrz wystartuje ktoś rozsądny, bo teraz to wasze "politykowanie" to jest .......
Z tego co wiem a wiem to veto nikogo nie wystawia do wyborów. Ani nie stawia warunków członkom ograniczające ich prawa obywatelskie.
Pewnie zostanę nazwany " czopkiem, RR, zwolennikiem RR , lub czymś podobnym , ale co mi tam, pewnie macie problemy z normalną konwersacją ....
~~Krasna Malina napisał(a): miałem zaufanie do veto ale straciłem............tych wpisów jest kilkanaście i to od jednej osoby. wiemy którzy to panowie z ratusza chcą podkręcić atmosferkę. prowokacja dla ciemnego ludu
a już rekordy żenady biją wpisy burmistrza na profilu fejsbukowym. kazdy zaczyna się: podpisałem, wnioskowałem, odznaczyłem. klęczy przed dziećmi w kościele, płacze w ławce
nawet jeżeli pan panie burmistrzu miał jeszcze resztki mojego szacunku i zaufania , to pan je stracił przez takie żenujące zachowania. poważny facet tak się nie zachowuje
na pewno na pana nie zagłosuję i moja rodzina też i jeszcze ze 100 osób namówię, żeby głosowały na panią. ona takich jaj nie robi
~Ciemnopomarańczowa Skalnica napisał(a): Otóż to...ja na pewno z ratusza nie jestem, ale popieram obecnego Burmistrza. Veto nie umie prowadzic merytorycznej dyskusji, wtrąca się w prywatne sprawy mieszkańcow gminy...az strach sie bac co by się działo, gdyby faktycznie mogli zarządzac gminą