Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Bura Celozja niezalogowany
10 maja 2018r. o 6:55
~Zgniłozielona Słonecznica napisał(a): Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jednozdanie się powie-zwolennicy veto odpowiedzą dziesięcioma. To wam należy przyznac: zakrzyczycie wszystkich. Tylko to nie jest merytoryczna rozmowa. I zaraz sie okaze ze winą p. Burmistrza jest to, ze banki pobierają odsetki...i to że deszczu nie ma to tez na pewno wina Burmistrza. Dla mnie to kabaret. I na nikogo z veto nie zagłosuję....

Dokładnie, wszystko na nie, co burmistrz robi. Do ideału w/g mnie to mu daleko, ale za parę spraw trzeba go pochwalić patrząc obiektywnie.
Jedno jest pewne, moje zaufanie i głos straciliście. Mam nadzieję że powstanie jeszcze jedna opcja wyboru i na burmistrz wystartuje ktoś rozsądny, bo teraz to wasze "politykowanie" to jest .......
Pewnie zostanę nazwany " czopkiem, RR, zwolennikiem RR , lub czymś podobnym , ale co mi tam, pewnie macie problemy z normalną konwersacją ....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonawy Kocanki niezalogowany
10 maja 2018r. o 8:09
~Zgniłozielona Słonecznica napisał(a): Uderz w stół a nożyce się odezwą. Jednozdanie się powie-zwolennicy veto odpowiedzą dziesięcioma. To wam należy przyznac: zakrzyczycie wszystkich. Tylko to nie jest merytoryczna rozmowa. I zaraz sie okaze ze winą p. Burmistrza jest to, ze banki pobierają odsetki...i to że deszczu nie ma to tez na pewno wina Burmistrza. Dla mnie to kabaret. I na nikogo z veto nie zagłosuję....

Odpowiedzą dziesięcioma bo tyle jest powodów niezadowolenia mieszkańców ,a to,że zagłosujesz na Relicha to nie będziesz jedyny i masz takie prawo po to są wybory i nie musisz tu podkreślać .Jai moi znajomi zagłosujemy na każdego innego tylko nie na Relicha .
~~Ciemnobrązowa Kosodrzewina niezalogowany
10 maja 2018r. o 8:34
~~Bura Celozja napisał(a):

Dokładnie, wszystko na nie, co burmistrz robi. Do ideału w/g mnie to mu daleko, ale za parę spraw trzeba go pochwalić patrząc obiektywnie.
Jedno jest pewne, moje zaufanie i głos straciliście. Mam nadzieję że powstanie jeszcze jedna opcja wyboru i na burmistrz wystartuje ktoś rozsądny, bo teraz to wasze "politykowanie" to jest .......

Z tego co wiem a wiem to veto nikogo nie wystawia do wyborów. Ani nie stawia warunków członkom ograniczające ich prawa obywatelskie.
Pewnie zostanę nazwany " czopkiem, RR, zwolennikiem RR , lub czymś podobnym , ale co mi tam, pewnie macie problemy z normalną konwersacją ....
~~Krasna Malina niezalogowany
10 maja 2018r. o 12:29
miałem zaufanie do veto ale straciłem............tych wpisów jest kilkanaście i to od jednej osoby. wiemy którzy to panowie z ratusza chcą podkręcić atmosferkę. prowokacja dla ciemnego ludu

a już rekordy żenady biją wpisy burmistrza na profilu fejsbukowym. kazdy zaczyna się: podpisałem, wnioskowałem, odznaczyłem. klęczy przed dziećmi w kościele, płacze w ławce

nawet jeżeli pan panie burmistrzu miał jeszcze resztki mojego szacunku i zaufania , to pan je stracił przez takie żenujące zachowania. poważny facet tak się nie zachowuje
na pewno na pana nie zagłosuję i moja rodzina też i jeszcze ze 100 osób namówię, żeby głosowały na panią. ona takich jaj nie robi
~~Ołowianoniebieski Wawrzynek niezalogowany
10 maja 2018r. o 12:41
~~Krasna Malina napisał(a): miałem zaufanie do veto ale straciłem............tych wpisów jest kilkanaście i to od jednej osoby. wiemy którzy to panowie z ratusza chcą podkręcić atmosferkę. prowokacja dla ciemnego ludu

a już rekordy żenady biją wpisy burmistrza na profilu fejsbukowym. kazdy zaczyna się: podpisałem, wnioskowałem, odznaczyłem. klęczy przed dziećmi w kościele, płacze w ławce

nawet jeżeli pan panie burmistrzu miał jeszcze resztki mojego szacunku i zaufania , to pan je stracił przez takie żenujące zachowania. poważny facet tak się nie zachowuje
na pewno na pana nie zagłosuję i moja rodzina też i jeszcze ze 100 osób namówię, żeby głosowały na panią. ona takich jaj nie robi

To chyba jakaś mania prześladowcza? Wszyscy w spisku z relichtem :) Kto za nim to musi być z ratusza :)
~Ciemnopomarańczowa Skalnica niezalogowany
10 maja 2018r. o 14:49
Otóż to...ja na pewno z ratusza nie jestem, ale popieram obecnego Burmistrza. Veto nie umie prowadzic merytorycznej dyskusji, wtrąca się w prywatne sprawy mieszkańcow gminy...az strach sie bac co by się działo, gdyby faktycznie mogli zarządzac gminą
~Hebanowy Barwinek niezalogowany
10 maja 2018r. o 17:45
Veto nawet nie ma zamiaru zarządzać gmina. Nie masz się co bać.
~~Kasztanowatordzawy Rącznik niezalogowany
10 maja 2018r. o 17:54
~Ciemnopomarańczowa Skalnica napisał(a): Otóż to...ja na pewno z ratusza nie jestem, ale popieram obecnego Burmistrza. Veto nie umie prowadzic merytorycznej dyskusji, wtrąca się w prywatne sprawy mieszkańcow gminy...az strach sie bac co by się działo, gdyby faktycznie mogli zarządzac gminą

Weto nie zamierza rządzić Gminą Weto stara się pomóc mieszkańcom i po wyborach nadal będzie patrzeć rządzącym na ręce ,żeby nie wyprzedawali naszego majątku za bezcen (działki w centrum miasta za 10 tys ) ,Nie wszyscy pamiętają jak obecnie rządzący chcieli udupić Szczerbienia to wchodzili na ,,czerwony kościół" i liczyli ile metrów wełny mineralnej za dużo było wypisane na fakturach ,podawali do Sądu ,że były płacone premie i nagrody dla lekarzy państwa L i co i nic nie udowodnili .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza