Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Jasnobłękitny Judaszowiec niezalogowany
9 maja 2018r. o 17:48
Kazia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladoniebieska Wiśnia niezalogowany
9 maja 2018r. o 18:43
~~Tabaczkowy Ligustr napisał(a):
~~Karmelowopłowa Margerytka napisał(a): Widzę, że kampania polega na tym aby zrobić z Burmistrza tyrana i oszusta. Stąd liczne donosy z których jednak nic nie wyszło. Myślałem, że start tej Pani w wyborach to jakiś żart. Mieliśmy wcześniej dwóch nauczycieli Burmistrzów i kiedy ościenne gminy się rozwijały nasza stała w miejscu. Jakie ma ta Pani doświadczenie w zarządzaniu czymkolwiek? Mówienie o tym, że będę rozmawiać z ludźmi czy nie będę miała zastępcy to zwykłe populistyczne gadanie. Jestem ciekaw czy Pan który już kiedyś pracował w gminie i został zwolniony przez obecnego Burmistrza a teraz pomaga Pani w kampanii wróci do pracy w gminie i na jakie stanowisko.

Miałem nie iść na wybory, ale po tym jak "opozycja "prowadzi kampanię wyborczą to pójdę i zagłosuje na tego relichta.

Też miałem nie iść na wybory ale jak słyszę co wyprawia ten ,,Relicht" to pójdę i namówię jeszcze ze 100 osób żeby zagłosowali na tą Panią która nie jest w nic uwikłana i ma czystą kartę .
~Żółtawordzawa Pietruszka niezalogowany
9 maja 2018r. o 21:06
Tu nie chodzi o byłego zastępcę. Ktoś inny ma fobię i obsesję..a wszystko firmuje pani Joanna.
~~Bladoniebieska Wiśnia niezalogowany
9 maja 2018r. o 21:12
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Tu nie chodzi o byłego zastępcę. Ktoś inny ma fobię i obsesję..a wszystko firmuje pani Joanna.

Obsesję to ma ten wasz na punkcie tego Pana i pełne portki strachu,że kiedyś zapuka CBA.
~Butelkowy Tojad niezalogowany
9 maja 2018r. o 21:31
Wiem jedno. Zeby wygrac wybory trzeba miec jakis rzeczowy program. Trzeba znac sie na zarządzaniu gminą...Veto ma jeden cel: dokopac p. Burmistrzowi. Mojego głosu nie dostanie!
9 maja 2018r. o 21:36
To fakt zajęli się burmistrzem zamiast programem. Nie rozmawiają lecz piszą donosy.....
~~Czerwona Czarnuszka niezalogowany
9 maja 2018r. o 21:49
~Butelkowy Tojad napisał(a): Wiem jedno. Zeby wygrac wybory trzeba miec jakis rzeczowy program. Trzeba znac sie na zarządzaniu gminą...Veto ma jeden cel: dokopac p. Burmistrzowi. Mojego głosu nie dostanie!

A jaki to program ma ten wasz pseudo bankowiec bo to że ktoś pracował w banku to nie musi być od razu ,,bankowcem" 12 lat robi za pieniądze unijne kanalizację i jest dopiero w połowie .Wioski są nie do końca oświetlone, niektóre drogi jeszcze szutrowe o chodnikach to można tylko pomarzyć oczywiście przy dogach gminnych .bo tam gdzie powiat i województwo porobili to są .Program dla rozwoju gminy jest i to o wiele bardziej przyjazny dla mieszkańców jak obecnie ,gdzie patrzą tylko żeby wycisnąć z podatnika ile tylko się da .Podaj jeden przykład gdzie przez ostatnie 12 lat gmina coś zrobiła dla przedsiębiorców oprócz podwyżek podatków .??????
9 maja 2018r. o 21:53
Powiat ma jak publikuje boleć brudny baner...
Wy dalej o burmistrzu zero programu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.