Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Łososiowa Abelia niezalogowany
16 maja 2018r. o 20:14
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Tys Bóg czy szatan?

Jestem Lucyfer i nie popuszczę oszustom i krętaczom będą się smażyć w piekle .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Sina Papryka niezalogowany
16 maja 2018r. o 20:59
Leczcie się na nogi bo na głowy już za późno. Oby z dekielkiem wszystko dobrze?
~~Czerwonozłoty Pomidor niezalogowany
16 maja 2018r. o 21:32
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica
bardzo proszę forumowiczów o miłość bliźniego a wszystko zostanie przebaczone przez Pana naszego.
~~Zielonoszara Lantana niezalogowany
16 maja 2018r. o 21:55
~Sina Papryka napisał(a): Leczcie się na nogi bo na głowy już za późno. Oby z dekielkiem wszystko dobrze?

Brawo wyznawcy Relicha pomału pokazujecie swoje skrzywienie moralne a ty Papryka jesteś otrzaskany jak świńskie uszy po korycie ,.
~Żółtawordzawa Pietruszka niezalogowany
16 maja 2018r. o 21:59
Vet daje zadymę, donosicielstwo.. pod pozorem dbania o gminę....
~~Złocistozielony Szczodrzeniec niezalogowany
16 maja 2018r. o 22:50
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Vet daje zadymę, donosicielstwo.. pod pozorem dbania o gminę....

3C a co takiego donieśli ci niedobrzy wetowcy ,przecież na skargę do księdza chodził twój pryncypał i użalał się ,że PIS go nie popiera ,może niech spróbuje z Narodowcami .
~~Buraczkowa Katalpa niezalogowany
17 maja 2018r. o 20:36
~Żółtawordzawa Pietruszka napisał(a): Vet daje zadymę, donosicielstwo.. pod pozorem dbania o gminę....

Nie jestem za wetem ale jeszcze bardziej szlag mnie trafia jak widzę co dzieje się w Rynku a właściwie to nic się nie dzieje ,Firma która podjęła się wykonania zlecenia najęła podwykonawcę który zbankrutwał i teraz dali następnych ,pytanie czy to jest celowe żeby przed samymi wyborami zakończyć remont i odtrąbić sukces .
~~Rdzawoczerwona Hutujnia niezalogowany
17 maja 2018r. o 21:13
~~Buraczkowa Katalpa napisał(a):

Nie jestem za wetem ale jeszcze bardziej szlag mnie trafia jak widzę co dzieje się w Rynku a właściwie to nic się nie dzieje ,Firma która podjęła się wykonania zlecenia najęła podwykonawcę który zbankrutwał i teraz dali następnych ,pytanie czy to jest celowe żeby przed samymi wyborami zakończyć remont i odtrąbić sukces .

A masz jakieś wątpliwości, że to na wybory? Ta manipulacja jest prymitywna, ale dotychczas się sprawdzała. 3 lata to co konieczne. Przed wyborami w ramach kampanii huczne otwarcia i przecinanie wstęgi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.