~Wrzosowy Bukszpan napisał(a): Wypowiedzi tej pani to typowe "bicie piany". Żadnych konkretów.
~Wrzosowy Bukszpan napisał(a): Wypowiedzi tej pani to typowe "bicie piany". Żadnych konkretów.
~Wrzosowy Bukszpan napisał(a): Wypowiedzi tej pani to typowe "bicie piany". Żadnych konkretów.Ta Pani poprostu czeka,ze ja ktos wynajmie na urzad!Nawet piany nie bije,tylko w kolko powtarza to samo.Nalezy tylko wspolczoc mieszkanca gminy ,ze nie maja na kogo glosowac!
~~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a):~Wrzosowy Bukszpan napisał(a): Wypowiedzi tej pani to typowe "bicie piany". Żadnych konkretów.Ta Pani poprostu czeka,ze ja ktos wynajmie na urzad!Nawet piany nie bije,tylko w kolko powtarza to samo.Nalezy tylko wspolczoc mieszkanca gminy ,ze nie maja na kogo glosowac!
~~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a):~Wrzosowy Bukszpan napisał(a): Wypowiedzi tej pani to typowe "bicie piany". Żadnych konkretów.Ta Pani poprostu czeka,ze ja ktos wynajmie na urzad!Nawet piany nie bije,tylko w kolko powtarza to samo.Nalezy tylko wspolczoc mieszkanca gminy ,ze nie maja na kogo glosowac!
~~Ciemnoróżowa Celozja napisał(a):~~Fioletowoczarna Goryczka napisał(a):~Wrzosowy Bukszpan napisał(a): Wypowiedzi tej pani to typowe "bicie piany". Żadnych konkretów.Ta Pani poprostu czeka,ze ja ktos wynajmie na urzad!Nawet piany nie bije,tylko w kolko powtarza to samo.Nalezy tylko wspolczoc mieszkanca gminy ,ze nie maja na kogo glosowac!
Prawda, nie ma :(