Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Błękitnoszara Miechunka niezalogowany
27 maja 2018r. o 14:30
~Złocistozielony Krwawnik napisał(a): Spotka ją gniew? Polemika tylko ustawiona na bolcu? Gdzie rozmowa z mieszkańcami.... Chyba że tylko ze swoimi.

Może "Gniewko syn rybaka"? Próbuj dalej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Siwy Zaślaz niezalogowany
27 maja 2018r. o 22:27
~Złocistozielony Krwawnik napisał(a): Spotka ją gniew? Polemika tylko ustawiona na bolcu? Gdzie rozmowa z mieszkańcami.... Chyba że tylko ze swoimi.

Przyjdzie kolej i na Ciebie z tobą też chętnie ta Pani porozmawia ,w przeciwieństwie do Relicha który tylko rozmawia z kolesiami .
~~Mysi Sit niezalogowany
28 maja 2018r. o 9:55
Burmistrz chętnie wyrzucił by zastępcę za te działki ,ale zastępca jest nie do ruszenia bo dług polityczny do pana Janka C nie został spłacony.
~~Jasnobłękitna Kokoryczka niezalogowany
28 maja 2018r. o 18:15
~~Mysi Sit napisał(a): Burmistrz chętnie wyrzucił by zastępcę za te działki ,ale zastępca jest nie do ruszenia bo dług polityczny do pana Janka C nie został spłacony.

Bardzo trafna sugestia ,przecież lansowanie się burmistrza w TV Łużyce kosztuje .
~Rudozłota Psianka niezalogowany
29 maja 2018r. o 15:23
I to kosztuje co miesiąc.
~~Gołęba Jasnota niezalogowany
29 maja 2018r. o 20:15
~Rudozłota Psianka napisał(a): I to kosztuje co miesiąc.

Telewizja Łużyce pokaże burmistrza jak odbiera ze starostą drogę powiatową i już się spłaci.
~~Płomienna Papryka niezalogowany
29 maja 2018r. o 20:22
Mieszkałem w wielu miejscach, w Nowogrodźcu od niedawna, ale takich zawistnych i mściwych ludzi to ja nigdzie nie widziałem co tutaj. Żeby dostać się do koryta to własną rodzinę by co niektórzy sprzedali
~~Gołęba Jasnota niezalogowany
29 maja 2018r. o 20:32
~~Płomienna Papryka napisał(a): Mieszkałem w wielu miejscach, w Nowogrodźcu od niedawna, ale takich zawistnych i mściwych ludzi to ja nigdzie nie widziałem co tutaj. Żeby dostać się do koryta to własną rodzinę by co niektórzy sprzedali

Mówisz o obecnym burmistrzu ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza