~~Błękitnoszary Kroplik napisał(a):~Jaskrawozielona Begonia napisał(a): i widzisz jaki nasz pan jest dobry, tylko do rany przełożyć ja to bym takim sprawco pogadal na dwa sposoby i ludziom powiedział prawdę a nie oczerniali by mnie że nie umiem jeździć tylko koze mi dać do jedzenia
Taki dobry ,że jak go żmija ugryzła to zdechła .
~~Ciemnoszara Bazylia napisał(a):
Czy to jest prawda ,że synalkowie burmistrza bardzo często podbierali to służbowe auto do prywatnych wojaży .????????
Mnie cały czas nurtuje pytanie. Co się takiego stało, że burmistrz okazał tyle serca dla sprawcy i mając kolizję służbowym autem nie wezwał policji żeby spisać protokół. To musi być bardzo dobry człowiek.
~~Ciemnoszara Bazylia napisał(a):~~Ciemnoszara Bazylia napisał(a):
Czy to jest prawda ,że synalkowie burmistrza bardzo często podbierali to służbowe auto do prywatnych wojaży .????????
Mnie cały czas nurtuje pytanie. Co się takiego stało, że burmistrz okazał tyle serca dla sprawcy i mając kolizję służbowym autem nie wezwał policji żeby spisać protokół. To musi być bardzo dobry człowiek.
~~Ciemnoszara Bazylia napisał(a):~~Ciemnoszara Bazylia napisał(a):
~~Ciemnoszara Bazylia napisał(a): Masz stare wiadomości albo ktoś celowo wprowadził cie w błąd. Widocznie nie jesteś już zbyt ważny.
Akurat Veto ma dość siły aby układ przeszedł do niechlubniej historii.