Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~Malinowa Porzeczka niezalogowany
30 maja 2018r. o 22:56
Ale może być gniew lechosławiczowie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudawa Daglezja niezalogowany
30 maja 2018r. o 23:03
~~Hebanowy Lędźwian napisał(a):
~Seledynowa Sosna napisał(a): I o czym to świadczy?
Krowa, która ryczy mało mleka daje.
Bye bye Veto...

Przecież Weto nie startuje w żadnych wyborach ,Ta Pani startuje z poparcia PIS bo Relicha nie chcą poprzeć mimo tego ,że usilnie o to zabiegał ,

Krowa która dużo ryczy - masz na myśli gminne gazetki propagandowe i telewizję lokalną. tam dopiero ryczy krowa, która mało mleka daje i jeszcze my za to płacimy.
~~Szaroczarna Cebulica niezalogowany
31 maja 2018r. o 11:15
~Malinowa Porzeczka napisał(a): Ale może być gniew lechosławiczowie

Gniew ludu jest faktem. Nie jestem sympatykiem Veto, ale nie trzeba nim być, żeby próba ukrycia kolizji autem służbowym, mogła bardzo denerwować. Mnie też oraz wielu innych mieszkańców naszej gminy.
~~Pomarańczowożółty Ognik niezalogowany
31 maja 2018r. o 12:27
~~Szaroczarna Cebulica napisał(a):

Gniew ludu jest faktem. Nie jestem sympatykiem Veto, ale nie trzeba nim być, żeby próba ukrycia kolizji autem służbowym, mogła bardzo denerwować. Mnie też oraz wielu innych mieszkańców naszej gminy.

Też nie jestem za Wetem.Na dodatek jest wiele niejasności kto kierował tym służbowym autem i o której to było godzinie i to w dniu wolnym od pracy .Ta sprawa powinna być dogłębnie wyjaśniona ale nie przez bolesławiecką prokuraturę tylko zewnętrzną .
~~Driakiew niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 8:48
~~Pomarańczowożółty Ognik napisał(a):

Też nie jestem za Wetem.Na dodatek jest wiele niejasności kto kierował tym służbowym autem i o której to było godzinie i to w dniu wolnym od pracy .Ta sprawa powinna być dogłębnie wyjaśniona ale nie przez bolesławiecką prokuraturę tylko zewnętrzną .

Mnie cały czas nurtuje pytanie. Co się takiego stało, że burmistrz okazał tyle serca dla sprawcy i mając kolizję służbowym autem nie wezwał policji żeby spisać protokół. To musi być bardzo dobry człowiek.
~Jaskrawozielona Begonia niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 12:12
i widzisz jaki nasz pan jest dobry, tylko do rany przełożyć ja to bym takim sprawco pogadal na dwa sposoby i ludziom powiedział prawdę a nie oczerniali by mnie że nie umiem jeździć tylko koze mi dać do jedzenia
~~Pożółkły Migdałowiec niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 12:24
~~Driakiew napisał(a):
~~Pomarańczowożółty Ognik napisał(a):

Czy to jest prawda ,że synalkowie burmistrza bardzo często podbierali to służbowe auto do prywatnych wojaży .????????

Mnie cały czas nurtuje pytanie. Co się takiego stało, że burmistrz okazał tyle serca dla sprawcy i mając kolizję służbowym autem nie wezwał policji żeby spisać protokół. To musi być bardzo dobry człowiek.
~~Błękitnoszary Kroplik niezalogowany
1 czerwca 2018r. o 14:45
~Jaskrawozielona Begonia napisał(a): i widzisz jaki nasz pan jest dobry, tylko do rany przełożyć ja to bym takim sprawco pogadal na dwa sposoby i ludziom powiedział prawdę a nie oczerniali by mnie że nie umiem jeździć tylko koze mi dać do jedzenia

Taki dobry ,że jak go żmija ugryzła to zdechła .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo