~Ciemnobłękitny Czyściec napisał(a): Śledzę tą stronę już dłuższy czas, to co zaobserwowałem daje mi 100 procent pewności,że wybory ta pani niestety nie wygra. Wszystkie osoby,które tutaj na forum próbują, jak to się mówi, dokopać obecnemu, według mnie popełniają błąd,jak to mowił jeden z prezydentów:
- nie idźcie tą drogą!
Jako mieszkaniec tej gminy, wyborca oczekuję konkretów,
-jakie plany co do rozwoju gminy,
- może kilka nazwisk które miały by pełnić funkcje zastępcy, czy sekretarza itd
- co z kosztami wody, śmieci, ścieków,
- co z podatkami
- w jaki sposób chcecie likwidować dług gminy
Itp itd , kiedy jakieś spotkania z wyborcami, czekam :)
~Ciemnobłękitny Czyściec napisał(a): Śledzę tą stronę już dłuższy czas, to co zaobserwowałem daje mi 100 procent pewności,że wybory ta pani niestety nie wygra. Wszystkie osoby,które tutaj na forum próbują, jak to się mówi, dokopać obecnemu, według mnie popełniają błąd,jak to mowił jeden z prezydentów:
- nie idźcie tą drogą!
- co z podatkami
~~Sinawa Kostrzewa napisał(a):~Ciemnobłękitny Czyściec napisał(a): Śledzę tą stronę już dłuższy czas, to co zaobserwowałem daje mi 100 procent pewności,że wybory ta pani niestety nie wygra. Wszystkie osoby,które tutaj na forum próbują, jak to się mówi, dokopać obecnemu, według mnie popełniają błąd,jak to mowił jeden z prezydentów:
- nie idźcie tą drogą!
- co z podatkami
Przestrzegam te panią, że to forum nie jest miejscem na podawanie takich informacji. Rozmawiam ze znajomymi i sąsiadami niech pani nie da się podpuścić, bo zaraz podadzą do sądu że pani rozpoczęła kampanię przed jej ogłoszeniem. Popieramy panią i będziemy głosować.
Ten kto to pisze to nie ma pojęcia o wyborach albo ma i czeka na pani falstart.
Może niech inny kandydat poda takie wiadomości już teraz na forum. Co? Nie ma odważnego.
~~Brązowawożółta Lepnica napisał(a):~~Sinawa Kostrzewa napisał(a):~Ciemnobłękitny Czyściec napisał(a): Śledzę tą stronę już dłuższy czas, to co zaobserwowałem daje mi 100 procent pewności,że wybory ta pani niestety nie wygra. Wszystkie osoby,które tutaj na forum próbują, jak to się mówi, dokopać obecnemu, według mnie popełniają błąd,jak to mowił jeden z prezydentów:
- nie idźcie tą drogą!
- co z podatkami
Dzisiaj jechałem przez Gminę Gromadka konkretnie przez Osłę i Różyniec gdzie gmina buduje kanalizację tylko ,że tam rurociąg kładziony jest poboczem a nie jak w g Nowogrodziec środkiem drogi gdzie dewastuje się istniejący asfalt i jednocześnie zawyża się koszty budowy na grube miliony co generuje ogromne zadłużenie .
Przestrzegam te panią, że to forum nie jest miejscem na podawanie takich informacji. Rozmawiam ze znajomymi i sąsiadami niech pani nie da się podpuścić, bo zaraz podadzą do sądu że pani rozpoczęła kampanię przed jej ogłoszeniem. Popieramy panią i będziemy głosować.
Ten kto to pisze to nie ma pojęcia o wyborach albo ma i czeka na pani falstart.
Może niech inny kandydat poda takie wiadomości już teraz na forum. Co? Nie ma odważnego.
Prawdopodobnie obecny burmistrz płaci TV Łużyce za występy to niech opowie jakie ma plany na :
- spłatę 25 milionowego długu plus długu Hydrotechu,
- ile urzędnicy jeszcze wykupią działek i podwórek ( dla naszego dobra)i tak dalej...
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Te same błędy, ta sama składnia ... coś mi się wydaje, że musicie się bardzie przyłożyć do promowania nowego kandydata na burmistrza :)
~~Mahoniowy Głąbigroszek napisał(a): Te same błędy, ta sama składnia ... coś mi się wydaje, że musicie się bardzie przyłożyć do promowania nowego kandydata na burmistrza :)