~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a): Kiedy wreszcie Relich zacznie przestrzegać praworządność .Cała jego kariera oparta jest na kłamstwach .
~~Stalowoniebieska Dalia napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a): Kiedy wreszcie Relich zacznie przestrzegać praworządność .Cała jego kariera oparta jest na kłamstwach .
Grubo, ja bym za to podał do sądu .... sprawę cywilną i kilkanaście tysięcy bym przytulił :)
~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a):~~Stalowoniebieska Dalia napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a): Kiedy wreszcie Relich zacznie przestrzegać praworządność .Cała jego kariera oparta jest na kłamstwach .
Grubo, ja bym za to podał do sądu .... sprawę cywilną i kilkanaście tysięcy bym przytulił :)
Bardzo chętnie spotkam się z nim w sądzie .mam wiele dowodów . .
~~Złotawordzawy Dziurawiec napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a):~~Stalowoniebieska Dalia napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a): Kiedy wreszcie Relich zacznie przestrzegać praworządność .Cała jego kariera oparta jest na kłamstwach .
Bardzo chętnie spotkam się z nim w sądzie .mam wiele dowodów . .
Myślę że będziesz miał okazję, ja bym nie odpuścił na jego miejscu .
~~Szkarłatna Aralia napisał(a): ,,Ludzie wynajmują burmistrza za dobre pieniądze ,ma być dostępny i rozmawiać z nami .''-Pani Joanno burmistrz ma obowiązek rozmawiać z mieszkańcami ale nie tylko, burmistrz musi słuchać i wykonywać zadania które mieszkańcy postawili przed nim ,Burmistrz jeszcze w pierwszej kadencji robił z sensem ale dwie następne to kolesiostwo i mściwość oraz bieganie po Sądach żeby komuś dołożyć ,Setki wniosków do prokuratury o ustalenia IP użytkowników internetu którzy niepochlebnie o nim pisali ,co ciekawe to on sam jest hejterem który myślał ,że nikt się nie dowie jakim to on jest gogusiem .
~~Stalowoniebieska Dalia napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Dalia napisał(a): Kiedy wreszcie Relich zacznie przestrzegać praworządność .Cała jego kariera oparta jest na kłamstwach .