~~Topazowy Żylistek napisał(a):~~Platynowy Rokitnik napisał(a):~Rumiana Jeżyna napisał(a): niech jeszcze raz spróbuje na otwarcie wyremontowanego nowogrodzca czytasz to zrób to będzie czym się pochwalić
Myśle że nowy burmistrz będzie zapraszał. Na razie nie ma czym się chwalić? Rynkiem jak lej po bombie?
Rynek rozkopany Czerwony Kościół rozgrzebany a Relich pitoli ,że wymówił firmom umowy,najpierw trzeba było sprawdzić z kim się podpisuje umowy na miliony .
~~Błękitna Cebulica napisał(a):~~Topazowy Żylistek napisał(a):~~Platynowy Rokitnik napisał(a):
~Rumiana Jeżyna napisał(a): niech jeszcze raz spróbuje na otwarcie wyremontowanego
nowogrodzca czytasz to zrób to będzie czym się pochwalić
Myśle że nowy burmistrz będzie zapraszał. Na razie nie ma czym się chwalić? Rynkiem jak lej po bombie?
Rynek rozkopany Czerwony Kościół rozgrzebany a Relich pitoli ,że wymówił firmom umowy,najpierw trzeba było sprawdzić z kim się podpisuje umowy na miliony .
Ciekawe ile wniosków wpłynęło przez ostatnie lata o remont czerwonego kościoła.
Może któraś miejscowość tak biła się o salę koncertową? A może jakieś sołectwo
To tylko fobia burmistrza ,może on ma niemieckie korzenie ,że tak promuje jakiegoś niemieckiego artystę Shnabla .
~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ja jestem za remontem i modliłem się aby ten obiekt miał należyte przeznaczenie.
Dziękuję panie Burmistrzu
~~Kanarkowy Grujecznik napisał(a):~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ja jestem za remontem i modliłem się aby ten obiekt miał należyte przeznaczenie.
Jutro dostaniesz premię od Relicha ,ten obiekt nigdy nie będzie funkcjonalny nad nim wisi klątwa, jak można w kościele puszczać muzykę niemiecką . Tam już była dyskoteka i sala sportowa kompletnie nie zdały egzaminu .
~~Purpurowy Driakiew napisał(a):~~Kanarkowy Grujecznik napisał(a):~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ja jestem za remontem i modliłem się aby ten obiekt miał należyte przeznaczenie.
Jutro dostaniesz premię od Relicha ,ten obiekt nigdy nie będzie funkcjonalny nad nim wisi klątwa, jak można w kościele puszczać muzykę niemiecką . Tam już była dyskoteka i sala sportowa kompletnie nie zdały egzaminu .
Niech lepiej się zawali, bo jest "klątwa" masakra ... pewnie jesteś z gierałtowa ?
~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ale nie jest komuszkiem, szukajcie dalej w mieścinie