Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobieta burmistrzem Nowogrodźca?
~~Błękitna Cebulica niezalogowany
20 czerwca 2018r. o 17:49
~~Topazowy Żylistek napisał(a):
~~Platynowy Rokitnik napisał(a):
~Rumiana Jeżyna napisał(a): niech jeszcze raz spróbuje na otwarcie wyremontowanego nowogrodzca czytasz to zrób to będzie czym się pochwalić

Myśle że nowy burmistrz będzie zapraszał. Na razie nie ma czym się chwalić? Rynkiem jak lej po bombie?

Rynek rozkopany Czerwony Kościół rozgrzebany a Relich pitoli ,że wymówił firmom umowy,najpierw trzeba było sprawdzić z kim się podpisuje umowy na miliony .

Ciekawe ile wniosków wpłynęło przez ostatnie lata o remont czerwonego kościoła. Może któraś miejscowość tak biła się o salę koncertową? A może jakieś sołectwo wnioskowało? Po co nam to było?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Topazowy Żylistek niezalogowany
20 czerwca 2018r. o 19:41

~~Błękitna Cebulica napisał(a):
~~Topazowy Żylistek napisał(a):
~~Platynowy Rokitnik napisał(a):
~Rumiana Jeżyna napisał(a): niech jeszcze raz spróbuje na otwarcie wyremontowanego
nowogrodzca czytasz to zrób to będzie czym się pochwalić

Myśle że nowy burmistrz będzie zapraszał. Na razie nie ma czym się chwalić? Rynkiem jak lej po bombie?

Rynek rozkopany Czerwony Kościół rozgrzebany a Relich pitoli ,że wymówił firmom umowy,najpierw trzeba było sprawdzić z kim się podpisuje umowy na miliony .

Ciekawe ile wniosków wpłynęło przez ostatnie lata o remont czerwonego kościoła.

Może któraś miejscowość tak biła się o salę koncertową? A może jakieś sołectwo
To tylko fobia burmistrza ,może on ma niemieckie korzenie ,że tak promuje jakiegoś niemieckiego artystę Shnabla .

~Posiwiała Goryczka niezalogowany
20 czerwca 2018r. o 20:13
Ja jestem za remontem i modliłem się aby ten obiekt miał należyte przeznaczenie.
Dziękuję panie Burmistrzu
~~Kanarkowy Grujecznik niezalogowany
20 czerwca 2018r. o 20:41
~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ja jestem za remontem i modliłem się aby ten obiekt miał należyte przeznaczenie.

Jutro dostaniesz premię od Relicha ,ten obiekt nigdy nie będzie funkcjonalny nad nim wisi klątwa, jak można w kościele puszczać muzykę niemiecką . Tam już była dyskoteka i sala sportowa kompletnie nie zdały egzaminu .
~~Purpurowy Driakiew niezalogowany
20 czerwca 2018r. o 20:55
~~Kanarkowy Grujecznik napisał(a):
~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ja jestem za remontem i modliłem się aby ten obiekt miał należyte przeznaczenie.

Jutro dostaniesz premię od Relicha ,ten obiekt nigdy nie będzie funkcjonalny nad nim wisi klątwa, jak można w kościele puszczać muzykę niemiecką . Tam już była dyskoteka i sala sportowa kompletnie nie zdały egzaminu .

Niech lepiej się zawali, bo jest "klątwa" masakra ... pewnie jesteś z gierałtowa ?
20 czerwca 2018r. o 21:30
~~Purpurowy Driakiew napisał(a):
~~Kanarkowy Grujecznik napisał(a):

Niech lepiej się zawali, bo jest "klątwa" masakra ... pewnie jesteś z gierałtowa ?

Z Gierałtowa to jest Relich.Nieraz lepiej coś zawalić i w to miejsce wybudować nowe .
~Posiwiała Goryczka niezalogowany
20 czerwca 2018r. o 21:31
Ale nie jest komuszkiem, szukajcie dalej w mieścinie
20 czerwca 2018r. o 21:41
~Posiwiała Goryczka napisał(a): Ale nie jest komuszkiem, szukajcie dalej w mieścinie

A jego tatuś to księdzem nie był tylko komuszkiem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza