PanM napisał(a):~~Białawy Ciemiernik napisał(a): tak kretyńskiego , przekazu informacji nie czytałem dawno.
Ale mamy de... szok .
Czy jesteś usatysfakcjonowany dobry Ciemnogrodzianinie.?
Post panaM został usunięty.Dla zainteresowanych jest na stronie Facebook .
~~Złotożółty Winobluszcz napisał(a):PanM napisał(a):~~Białawy Ciemiernik napisał(a): tak kretyńskiego , przekazu informacji nie czytałem dawno.
Ale mamy de... szok .
Czy jesteś usatysfakcjonowany dobry Ciemnogrodzianinie.?
Post panaM został usunięty.Dla zainteresowanych jest na stronie Facebook .
Dlaczego ,,M'' najpierw piszesz a później prosisz Mańka aby Twój post usunął ?
Wychodzi wtedy taki misz-masz .
~Oberżynowy Tojad napisał(a): To może jeszcze napiszesz "nasze niemieckie flagi"? Bardzo dobrze że te niebieskie komusze szmaty zdjęli, batdzo źle że je zakładali! Gdybyś miał dalej skomleć, zobacz co oznacza słowo komuna - mniej więcej tyle samo co unia a już raz unię mielismy, z ruskimi, teraz ta z niemcami nie potrzebna, tak samo zła jak tamta a może jeszcze gorsza! Z pisem nic wspólnego nie mam ale od dawna zastanawiam sie co tak tutejsze, "nowoczesne" , krakowskie redaktory taki skowyt czynią na ten pis... Czyżby klasyczny ból du.y? A może lepiej Krakowem się zainteresować, w końcu tam sie żyje, pracuje, płaci podatki... Jak sie placi to tam mozna wymagać, nie tutaj. I prezydent z peło tam jeszcze rządzi. A flagi unijne tam wiszą?
Zastosowana autokorekta
~~Żółtozielony Krwawnik napisał(a):~Oberżynowy Tojad napisał(a): To może jeszcze napiszesz "nasze niemieckie flagi"? Bardzo dobrze że te niebieskie komusze szmaty zdjęli, batdzo źle że je zakładali! Gdybyś miał dalej skomleć, zobacz co oznacza słowo komuna - mniej więcej tyle samo co unia a już raz unię mielismy, z ruskimi, teraz ta z niemcami nie potrzebna, tak samo zła jak tamta a może jeszcze gorsza! Z pisem nic wspólnego nie mam ale od dawna zastanawiam sie co tak tutejsze, "nowoczesne" , krakowskie redaktory taki skowyt czynią na ten pis... Czyżby klasyczny ból du.y? A może lepiej Krakowem się zainteresować, w końcu tam sie żyje, pracuje, płaci podatki... Jak sie placi to tam mozna wymagać, nie tutaj. I prezydent z peło tam jeszcze rządzi. A flagi unijne tam wiszą?
O Boże...... nie wierzę, ze takie przypadki( bo trudno to nazwać mieszkańcem kraju? obywatelem?, człowiekiem?) żyją na tej ziemi..... jak to jest oklepane "skomlenie", "ujadanie", "skowyt" - tylko takie prymitywy jak tzw. wyznawcy ...ów ciągle używają tych zwrotów... KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ .....
Zastosowana autokorekta
~Czerwonozłoty Ziarnopłon napisał(a): PiS chociaż podzieli się z ubogimi,i właśnie TO naród docenia(patrz sondarze).a komusze syny z PO,zagarniali wszystko dla siebie żrąc jednocześnie ośmiorniczki i śmiejąc się ludziom w oczy.Mam takie same zdanie :)
~Czerwonozłoty Ziarnopłon napisał(a): PiS chociaż podzieli się z ubogimi,i właśnie TO naród docenia(patrz sondarze).a komusze syny z PO,zagarniali wszystko dla siebie żrąc jednocześnie ośmiorniczki i śmiejąc się ludziom w oczy.