Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Piotrowicz w Bolesławcu
~Trawiasta Aronia niezalogowany
10 maja 2018r. o 21:44
A ja mam zaszczyt zaprosić za pośrednictwem tego portalu posła na mecz na stadionie na ul.Spółdzielczej w sobotę o godzinie 17.00 i niech osobiście wyjaśni tej dwójce niepełnosprawnych,chorych dzieci dlaczego nie mogą być leczeni w naszym kraju tak jak to gwarantuje im konstytucją.MAMA TEJ DWÓJKI.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
10 maja 2018r. o 21:44
nie widzę w tym problemu ...

chętnie też zobaczę minę tego gostka ze zdjęcia co to poprzednio próbował mnie uciszać ...

nie wyszło co?....hahahahaha

za drętwy jesteś ''kapiszonie '' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Niebieski Mieczyk niezalogowany
10 maja 2018r. o 21:52
~~Żonkilowy Tulipanowiec napisał(a): Nie wpuszczać do miasta komucha je...nego.Wypier. alaj czerowny wieprzu !!!!!! Zlinczować, w smołę, w pierze i przegonić w PISdu !!!!!! Autorytet qwa .... Szmaciarz ! Fuck !

Proponujesz wygonic z Boleslawca wszystkich bylych czlonkow zbrodniczej partii jaka byla PZPR?
2900
#falco nieaktywny
10 maja 2018r. o 22:00
chcesz wyludnić miasto ?

;)
wracam do Rob Roya bo to ciekawsze niż pisanie do ...ów
wielbicieli komucha ....

:]

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Jasnoróżowa Przylaszczka niezalogowany
10 maja 2018r. o 22:00
~~Żonkilowy Tulipanowiec napisał(a): Nie wpuszczać do miasta komucha je...nego.Wypier. alaj czerowny wieprzu !!!!!! Zlinczować, w smołę, w pierze i przegonić w PISdu !!!!!! Autorytet qwa .... Szmaciarz ! Fuck !

Masz na myśli PiS czy PZPR? :)
~~Złotordzawa Czereśnia niezalogowany
10 maja 2018r. o 22:35
Straszny to wstyd dla miasta. Pamiętam jaka była radość jak upadł bolszewizm. Wszyscy byli radośni, serdeczni i ufni wobec siebie. A tu patrz, wrócił, tylko inaczej się nazywa i jeszcze bardziej ma w d... tych co mają inne zdanie niż oni.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 maja 2018r. o 23:05
A ja , podobnie , jak Przemo , korzystając z gościnnych łamów Bolca chciałbym zapytać pana procuratora ... z zawodu ... quo vadis ? Jeśli prawdą jest , że Jezus siedząc po prawicy Ojca , do spóły ze Starym , sądzić będzie tych , co się sprzedali mamonie , to pytanie do Pana Posła brzmi tak :

Oprócz quo vadis , panie pośle , proszę mi wytłumaczyć dlaczego PIS nie rozlicza poprzednich złodziei ? Dlaczego PIS trzyma wciąż ustawę 1066 ? . Dlaczego PIS akceptuje ustawę 447 hamerykańskiego kongresu k.retynów ? Dlaczego PIS ma takiego żydowskiego prezydenta ... i dlaczego PIS , pomijając mamonę nagród i odpraw , nie próbuje naprawiać Państwa Polskiego , a jedynie dba o interes chazarskiej tłuszczy ?

Wyjaśnienie dla Skornika ... nie będę na zlocie chwalców Mamona . To nie moje klimaty. Nie będę też się bił o bzdurne pseudoideały. Jestem Istotą Stwórcy , jak każdy z nas ...

Nota bene Skorniku , czyżby mój Autorytet , Michalkiewicz , stał się również Twoim ?

Tak często cytujesz :D Mieć Autorytety to nie grzech , nie musisz się spowiadać :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Czarnawa Hakonechloa niezalogowany
10 maja 2018r. o 23:11
Mam nadzieję, że kiedyś go osądzą, sprawiedliwie skażą i... powieszą.
Chętnie kopne w taboret!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.