~Płowożółty Fiołek napisał(a): Debilu.. Jeden z drugim.. Prawda jest taka ze wiekszosc zgodnie z demokracja wybrała PIS nie PO czyli zdrajcow i donosicieli.. Szkodnikow dla Polskiego Narodu. Takze morda w kubeł.. Bo to jest Ojczyzna Polakow a nie zdrajcow, sprzedawcow
I tu niestety nie mogę się z Kolegą zgodzić. To nadal jest Ojczyzna zdrajców i sprzedawców , że wspomnę Kopalnię Krupiński , już nie mówiąc o żydowskich apetytach na tzw. mienie bezspadkowe , przy którym PISlanderzy u steru władzy nabrali wody w usta i nic nie protestują. Niektórym nie ma co tłumaczyć , że autentyczna władza nie bierze się z tzw. demokracji , bo to opium dla mas , realną władzę ma ten co emituje środek płatniczy. Konstytucja Stholcmana ( ksywa Kwaśniewski ....PZPR , SLD , EMERYTURA ...:D :) z 97 roku jasno i wyraźnie mówi w paragrafie 220 , że budżet państwa nie może być wspomagany dodrukiem pieniądza . Pieniądz w Polsce ... zgodnie z Konstytucją Stholcmana musi być pożyczany na procent od cwańszych drukarzy :D Te cwaniaki też nie mają pokrycia w materii na swoje wydruki , ale za pomocą prawnego przekrętu narzucili swą wolę motłochowi :D
Inni qurwa mogą , a my nie. Dlaczego los tak okrutnie nas traktuje ? ... być może mamy zamiast światłych elit ... łżeszelity ? Obojętnym jest jaką polityczną barwę na klate biorą. Nie służą suwerenowi , tylko partykularnym interesom.
Nota bene ... łżeszelity żywią się okruchami z pańskiego stołu . Taki gatunek upodlonego człowieka ...
.... to pisałem ja , Jarząbek , młodszy trener Umysłu , czyli Pannazdzieckiem ... zapomniałem się qurwa zalogować . SKS :D
Dobrej nocy Wam życzę :)
Takiż to Świat , okrutny Świat , czemuż innego nie ma Świata , jak pisał żyd Leśmian w " Dziewczynie "