~~Kasztanowatordzawy Buk napisał(a):~Żółta Celozja napisał(a): Tak tak bo to Wroclove i trzeba tramwajom ustąpić a w rynku tyle sklepów ze szok.Tu rozmowy nic nie pomoga,bo ludzie z Bienca widzieli rano Basiora jak kapal sie w Kwisie i obtaczal w piasku na brzegu rzeki.Tu trzeba dzialac,a nie dyskutowac za przeproszeniem o d.... .....Trzeba zamowic MSZE i odgonic nieszczescia,ktore nas moga spotkac i nasza Gmine.A jest okazja ,bo Boze Cialo tuz,tuz>>>>>>>
Wejście Wy się w głowy puknijcie.
Te Wasze wpisy są tak śmieszne i głupie, ze mysle ze do kabaretu lub cyrku chętnie by Was zatrudnili.
Najlepiej nic nie robić, brać 500 plus i narzekać jaki to świat jest zły.
W takim razie startująca na burmistrza chyba nic nie będzie robiła tylko rozmawiał z mieszkańcami
Powodzenia!!!
~Rudy Liliowiec napisał(a): Tak burmistrz interweniował u wojewody w sprawie policji i włamań a zjedzie nam się tu drogówka z całego województwa.Będą stać w krzakach i golić klientów mandatami.W biały dzień to i chyba po 5 razy na wiosce widać a w nocy żadnego radiowozu! A i pozdrowienia dla tych na motorach co to jeden w Czernej ostatnio na tylnym kole jechał!!!a niech się zjedzie może imbecyle strażaki zaczną rozważniej jechać swoimi pastuchami do remizy jak wyje syrena bo to co zobaczyłem to woła o pomstę do nieba,naszczęście się nagrało na widorejestrator to posypią sie mandaty.ludzie z przejścia dla pieszych musza uciekać bo imbecyla syrena wzywa,jak szanowałem druchów tak przestałem,następnym razem będzie dzwon,zgadnij kto będzie płacił?
Zastosowana autokorekta
~Rudozłota Psianka napisał(a): Szanuj strażaków Czytelniku!czytelnik szanuje strażaków nawet bardzo, ale imbecyli nie szanuje ,jeżeli druch jedzie prywatnym autem do remizy i łamie przepisy ruchu drogowego narażając na utratę zdrowia lub życia innych uczestników ruchu to nie zasługuje na to żeby go szanować,więc jeżeli jeszcze raz wejgą mi w drogę będzie nie miło ,dla druchów,jadąc w taki sposób może jadąc komuś pomóc pozbawić kogoś życia ,więc druchowie więcej rozumu w pustych łbach bo będzie nie miło.
klucznick napisał(a):~Rudy Liliowiec napisał(a): Tak burmistrz interweniował u wojewody w sprawie policji i włamań a zjedzie nam się tu drogówka z całego województwa.Będą stać w krzakach i golić klientów mandatami.W biały dzień to i chyba po 5 razy na wiosce widać a w nocy żadnego radiowozu! A i pozdrowienia dla tych na motorach co to jeden w Czernej ostatnio na tylnym kole jechał!!!a niech się zjedzie może imbecyle strażaki zaczną rozważniej jechać swoimi pastuchami do remizy jak wyje syrena bo to co zobaczyłem to woła o pomstę do nieba,naszczęście się nagrało na widorejestrator to posypią sie mandaty.ludzie z przejścia dla pieszych musza uciekać bo imbecyla syrena wzywa,jak szanowałem druchów tak przestałem,następnym razem będzie dzwon,zgadnij kto będzie płacił?
~Szafirowa Begonia napisał(a): Może niejaki basior potrzebuje chłodnej główki aby programować vet.Nikt ne bedzie promowal Veta,ktore sie niebawem rozleci.Teraz nastepni chca kombinowac i Brac w Lape.Najlepiej zrobic zebranie w Grodziance i niech sie narod wypowie,czy chce miejscowego czy przywiezionego w Teczce.Miejscowy kazdy jest niebezpieczny,bo ma ciotki,pociotkow,wojenki.....i kazdego bedzie musial gdzies na stolku ulokowacA i grunyu tez na preferencyjnych zasadach sprzedac!!!