Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~~Paliowa Lilia niezalogowany
30 maja 2018r. o 15:19
~~Bursztynowa Irga napisał(a): To ,ze jestem dupkiem to nie moja wina,tylko Wodzow,ktorzy mna rzadza .Takich jak Relich i Stasik.Obaj powinny zrobic sobie Portrety i rozdawac ludzia.Wtedy kazdy powiesi sobie w domuu i bedzie mial na miejscu Samorzadowych Bohaterow.

Ja bym ich powiesił ale za jaja .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Lawendowoniebieski Szarłat niezalogowany
30 maja 2018r. o 17:07
Tak czytam wasze opinie i niedobrze się robi od nich jeden pisze a drugi ublirza drugiemu i tak w kółko albo nagonka na burmistrza a on taki i owaki a kostki nie robi jak wam się nudzi i takie ...skie opinie piszecie to sami się plotkarze za układanie zabierzcie kostki i do wyborów zdarzyćie a Pana burmistrza w cztery litery pocałojcie a nie ryjecie ublizacie jemu na okrągło mało ku..a zrobił i nadal stara się robić, a w rynku zawsze zdąży kostkę ułożyć !! ¡!!!!!!!! I mam w dupie jak odbierzecie ten komentarz lata mi to i powiewa ja swoje już widziałem i słyszałem.

Zastosowana autokorekta

~Malinowa Porzeczka niezalogowany
30 maja 2018r. o 17:24
Chęć dowalenia przysłoniła zdrowy rozsądek, na innym portalu członek powiatowy uskarża sie o honor policji. Nie ważne czy dają radę czy nie.
~~Szarozielony Grujecznik niezalogowany
30 maja 2018r. o 17:51
Fakt przykro to się czyta, a na prawdę po cichu kibicowałem "opozycji", w tej gminie to nic nigdy się nie zmieni. Zawiodłem się
~~Stalowoniebieska Diaskia niezalogowany
30 maja 2018r. o 18:13
~Malinowa Porzeczka napisał(a): Chęć dowalenia przysłoniła zdrowy rozsądek, na innym portalu członek powiatowy uskarża sie o honor policji. Nie ważne czy dają radę czy nie.

Jaki biedny ten burmistrz. Opublikował pismo, które nie powinno być opublikowane dla dobra społecznego.
- żadna, ale to żadna z większych inwestycji nie została ukończona( to generuje koszty zawiązane ze wznowieniem prac)
- Nigdy nie była tak skłócona gmina i wsie jak jest teraz,
- niedoszacowywanie inwestycji
- wyprzedaż działek i Szkoły w Parzycach
- drogie usługi komunalne , powód - Spółka Hydrotech,
- najazd urzędników spoza naszej gminy ,
- gromadzenie adresów IP i kosztowne jak i kompromitujące procesy sądowe
- i tak dalej , dalej , dalej ...
To faktycznie czepianie się .
~Jaskrawozielona Begonia niezalogowany
30 maja 2018r. o 18:15
tak zrobiłem do wyborów będzie zrobione i dlugi pozostaną po wyborach
~~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
30 maja 2018r. o 18:31
No tak Mitera się wykosztował na procesy.
~~Paliowa Lilia niezalogowany
30 maja 2018r. o 20:25
~~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): No tak Mitera się wykosztował na procesy.

Tylko ,że Mitera nie jest oskarżony i nie siedzi na ławie oskarżonych jak twój Relich bo sprawa nie jest zakończona .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza