Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Relich apeluje o pomoc wojewody
~~Bladolawendowa Mydlnica niezalogowany
26 maja 2018r. o 11:20
Policja w Nowogrodzcu kiedy tylko jadę wieczorem to stoją w rynku i tylko czekają jak się na stopie nie zatrzymasz zamiast patrolować okolice,ktoś tu napisał że 3 dni temu byli w Gierałtowie a 4 dni temu też byli w Parzycach i wywarzali drzwi łomem w biały dzień w którym byli domownicy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoróżowa Celozja niezalogowany
26 maja 2018r. o 12:05
~~Brunatnofioletowy Fasolnik napisał(a):
~~Ciemnoróżowa Celozja napisał(a):
~~Kakaowa Katalpa napisał(a):
~~Fioletowoczarny Głąbigroszek napisał(a): Ten list obraża mnie obraża naszą Policję ,obraża zwykłych ludzi.
Ja i moi sąsiedzi z Gierałtowa śpimy na dobę po 4 godziny . Na własną rękę poprosiliśmy Komendanta miejscowej Policji o "lekcję" i współpracę , Pan Sebastian koordynuje całość , zostawiamy nasze domy i rodziny aby pilnować całej wioski. A Pan Burmistrz łaskawie się BUDZI !! bo wybory? Kto to pismo zredagował ? My na bieżąco rozmawiamy z Policją i ją szanujemy a co Pan burmistrz sugeruje ? To ,że poleciał Pan do mediów z tym pismem to świadczy o jego PROPAGANDOWYM ! przeznaczeniu . Półtora tygodnia czuwałem w Gierałtowie i ani razu nie widziałem ani sołtysa , ani radnego, ani burmistrza. JAK BY BYŁA TELEWIZJA to zjawili by się na pewno a ten list to potwierdza. TANI CHWYT .

Szanowny PANIE BURMISTRZU ,bardzo cieszy mnie pańska troska o mieszkańców tylko mam takie pytanko ,czy chociaż raz przywiózł pan tym dzielnym mieszkańcom którzy po nocach patrolują Gierałtów i Wykroty,filiżankę kawy lub szklankę gorącej herbaty .???????
herbaty nie macie ? :0 Napiszcie do stowarzyszenia :P

I tu się Chamie mylisz , właśnie w tej społecznej grupie mieszkańców którzy patrolują nocami Gierałtów jest członek Veta Pan Leszek który bardzo aktywnie współpracuje z Policją .

A Pan Leszek to był kiedyś w Policji? Bo coś mi się o uszy obiło :)
~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
26 maja 2018r. o 13:29
W milicji i jeździł i polewal sikawka
~Szaroniebieska Kufea niezalogowany
26 maja 2018r. o 16:03
I tu się zgodzę że złapali ale może tych co nie czeka albo więcej s...ieli kradnie i jest więcej zlodzieji

Zastosowana autokorekta

~~Zielonkawożółty Dziurawiec niezalogowany
26 maja 2018r. o 16:12
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): W milicji i jeździł i polewal sikawka

Polewał sikawką takich żuli i meneli jak ty .Pan Leszek ma szacunek mieszkańców w przeciwieństwie do ciebie .
~Brunatnopopielaty Czosnek niezalogowany
26 maja 2018r. o 16:16
Na pewno takich jak on sam
~~Zielonkawożółty Dziurawiec niezalogowany
26 maja 2018r. o 16:20
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Na pewno takich jak on sam

Meelu był radnym w Gminie i w Powiecie w wyborach na burmistrza zajął z bardzo dobrym wynikiem 3 miejsce i zrobił kolosalny błąd ,że poparł w drugiej turze Relicha .
~~Fioletowoczarna Goryczka niezalogowany
26 maja 2018r. o 16:25
~~Zielonkawożółty Dziurawiec napisał(a):
~Brunatnopopielaty Czosnek napisał(a): Na pewno takich jak on sam

Meelu był radnym w Gminie i w Powiecie w wyborach na burmistrza zajął z bardzo dobrym wynikiem 3 miejsce i zrobił kolosalny błąd ,że poparł w drugiej turze Relicha .
Niestety za Bledy Polityczne ponosi sie CHOLERNE KONSEKWENCJE!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.